MENÜ

Golden State Warriors - San Antonio Spurs hangi kanalda? (CANLI İZLE)

NBA'de konferans finalleri heyecanı yaşanıyor. Batı konferans finalinde Golden State Warriors serinin ikinci maçında San Antonio Spurs'u konuk edecek. Kawhi Leonard'ın sakatlanmasından sonra San Antonio ilk maçı kaybetmişti. Peki, Golden State Warriors - San Antonio Spurs hangi kanalda? Golden State Warriors - San Antonio Spurs canlı izle linki haberimizde...

Golden State Warriors - San Antonio Spurs hangi kanalda? (CANLI İZLE)

NBA'de konferans finalleri heyecanı yaşanıyor. Batı konferans finalinde Golden State Warriors ikinci maçta San Antonio Spurs'u ağırlayacak. Utah Jazz'ı yarı finalde 4-0 ile geçen Golden State Warriors ilk maçta 24 sayı geriye düşmesine rağmen müthiş bir geri dönüşe imza attı. Maça çok iyi başlayan San Antonio yıldız oyuncusu Kawhi Leonard'ın sakatlanması ile maçta büyük bir düşüş yaşamıştı. Golden State Warriors - San Antonio Spurs maçı nefesleri kesecek...Golden State Warriors - San Antonio Spurs hangi kanalda?​

Golden State Warriors - San Antonio Spurs ​(canlı izle)

Golden State Warriors - San Antonio Spurs hangi kanalda?

Türkiye saati ile 04.00'da başlayacak olan Golden State Warriors - San Antonio Spurs maçı S Sport'tan canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca mücadeleyi nesine.com üzerinden canlı izleyebilirsiniz.

Golden State Warriors - San Antonio Spurs ilk maçından notlar

Golden State Warriors ile San Antonio Spurs arasındaki konferans finali ilk maçı oldukça çekişmeli geçti. Ev sahibi Warriors’a karşı 3. çeyrekte farkı 25 sayıya kadar çıkaran Spurs, all-star oyuncusu Kawhi Leonard’ın periyodun bitimine 8 dakika kala sol ayak bileğinden sakatlanarak sahayı terk etmesinin ardından oyundan düştü.

Son 12 dakika öncesi farkı 9 sayıya indiren Warriors, sahadan da 113-111 galip ayrıldı ve seride 1-0 üstünlük yakaladı.

Warriors’ı galibiyete, 40 sayı, 7 ribaunt, 3 top çalmayla oynayan Stephen Curry ve 34 sayı, 5 ribaunt, 4 blokla mücadele eden Kevin Durant taşıdı.

Spurs’te LaMarcus Aldridge’in 28 sayı, 8 ribaunt, 3 top çalma ve kenardan oyuna giren Emanuel Ginobili’nin 17 sayı, 3 top çalmalık performansı galibiyete yetmedi.

23 dakikada 26 sayı ve 8 ribaunt üreten Spurs forveti Leonard’ın, 2. karşılaşmada oynayıp oynayamayacağına ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

NBA play-off’larına, Boston Celtics ile Washington Wizards arasındaki Doğu Konferansı yarı finali 7. maçıyla devam edilecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ