MENÜ

Rıza Çalımbay: 3 puan için gelmiştik

Rıza Çalımbay, Kadıköy’de elde ettikleri zaferi, “Biz buraya 3 puan için gelmiştik. Maç boyunca kapanmadık. Kazanmak için ne gerekiyorsa onu yaptık” sözleriyle yorumladı.

Rıza Çalımbay: 3 puan için gelmiştik

Antalyaspor’un başarılı teknik adamı Rıza Çalımbay, Fenerbahçe karşısından 1- 0’lık galibiyetle ayrılmaları sebebiyle mutluydu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Çalımbay, Kadıköy’den istedikleri sonuçla ayrıldıklarını söyledi. Çalımbay, “Biz buraya 3 puan için gelmiştik. Maç boyunca kapanmadık. Kazanmak için ne gerekiyorsa onu yaptık. İkinci yarıda çok önemli pozisyonlar yakaladık. Geldiğim günden beri kenetlenen futbolcularımız, yönetimimiz ve taraftarımızı kutluyorum. Bu güzel birlikteliği sahaya yansıtınca başarı geliyor” ifadelerini kullandı.

‘Takıma özgüven geldi’

Rıza hoca, sözlerinin devamında ise, “Buraya geldiğimde sonuncuydu. Krizi iyi yönettik. Esas problem sahanın dışındaydı. İyi de bir kadro vardı. Başta yönetimin büyük katkısıyla sorunları aştık. Bize sadece 1 galibiyet lazımdı. Kayserispor maçının ardından herkese özgüven geldi ve iyi bir seri yakaladık. Oyuncularım çok iyi şeyler yaptılar umarım ligi en iyi yerde tamamlayacağız” dedi.

Süper Lig puan durumu - 15. hafta son durum - Puan farkı kaç oldu?

Haberin Devamı
YORUM YAZ