MENÜ

Ankara at yarış tahminleri - Tolgahan İmal'ın yorumları...

Cumartesi Ankara at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Ankara at yarış tahminleri - Tolgahan İmal'ın yorumları...

13 Mayıs Cumartesi Ankara at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Ankara'da farklı koşan GLEN ve adım adım hedef büyüten SHUTKA...

1.AYAK: Adana kumunda katıldığı son kum yarışlarında tabela içinde gelerek formunu geliştiren THE DAUGHTER SUN, çok daha iyi olduğu çim pistte ve eküri avantajıyla kazanmaya yakındır. Ankara çiminde bir başka koşan LADY KRAKOW, etkili sprintiyle sonuca gidebilen HAMARAT ve bir türlü taylığındaki yarışlarını koşamasa da takibimden düşmeyen HELGALEIN ilk planda şanslı gördüğüm diğer kısraklardır. MISS ELENI, MISAE ve MELIORA ise imkanlar elverdiği takdirde ilave edilmelidir.

2.AYAK: Geçen yılın başarılı dişi taylarından birisi olan GLEN, Adana sezonunda klasının altında performanslara imza attı. İstanbul pistindeki son yarışında ise güçlü rakibi arkasında ikinci olarak yeniden iyi duruma geldiğini kanıtladı. Artan form grafiğiyle rakiplerinin bir hatta birkaç adım önündedir. Günün ilk bankosu olarak öneriyorum.

3.AYAK: Yarış yaşamına geç başlayan SHUTKA, bir iki yarış görüp tecrübe açığını giderdikten sonra katıldığı son üç yarışı da kazanmasını bildi. İlgilileri doğru hamle yaparak safkanı buldukları uygun gruplarda koşmaktalar. Bu gruplarda yeterli pişkinliğe ulaştıktan sonra üst düzey yarışlarda boy gösterecektir. Bugün için yine kazanacağını düşünüyorum. Günün ikinci bankosu olarak değerlendirmeye alalım.

4.AYAK: Birbirinden başarılı yarışlara imza atarak üstün kan hattına yakışır performanslar sergileyen RUNNER BULL, Gazi yolunda emin adımlarla giden taylardan birisi olup, birinciliğin en güçlü adayıdır. Son yarışını güçlü sprintiyle kazanan SİNYOR ŞAMİL, çim piste uyum sağlayan GÜRSOYHAN, yeterli formuyla CİHAN PEHLİVANI, usta jokeyinin tercihiyle HEYAMOLA ve etkili yarışlar koşan MALERBA öncelikli olarak düşünülmelidir. MISTER TICKER, JUST EAGLE ve DEDE TAŞI ise daha fazla at yazma imkanı olan okurlarımız tarafından değerlendirilebilirler.

5.AYAK: Kısa mesafeli kum yarışlarında son derece parlak yarışlar koşan Sabin'in idmanlarında çok iyi görünen tayı ANKA favorimdir. Güçlü kan hattı ve tatminkar hazırlıklarıyla JUST A DREAM ilk ve sert rakibidir. Uzun işinde iyi görünen PRENS HERO ve hazırlıklarında pişkin bir tay izlenimi veren DİYADİN ve çok sayıda galobu bulunan ATLAS BEYİ ise mutlak suretle kuponlarda bulunmalıdır.

6.AYAK: Son haftalarda biraz sık koşuyor olsa da istikrarından bir şey kaybetmeyen İDEALİST, geçen sezonun başarılı taylarından birisi olan KOŞANAĞA ve son yarışında start problemi yaşayan DESIRE üçlüsünü ayrımsız şekilde düşünmeliyiz. MARAZ ALİ, MAHREM, AZADAĞA, SİNA ÇÖLÜ ve ÇELEKAN ise sırasıyla imkanlar ölçüsünde önereceğim isimlerdir. Şansınız ve bahtınız açık olsun...

( 7.3.1.8.5.11.4 ) ( 8 ) ( 5 ) ( 8.9.3.1.4.6.7.5.2 ) ( 1.3.4.5.2 ) ( 2.1.3.4.7.8.9.6 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ