MENÜ

Alanyaspor-Karabükspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta maçında Aytemiz Alanyaspor ile Kardemir Karabükspor karşı karşıya gelecek. Peki Alanyaspor-Karabükspor maçı hangi kanalda saat kaçta? Maçın canlı-grafikli anlatımı fanatik.com.tr'de...

Alanyaspor-Karabükspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Süper Lig'de düşme korkusu bulunmayan Aytemiz Alanyaspor ile Kardemir Karabükspor Antalya'da kozlarını paylaşacak. 2 maçlık kötü gidişini Atiker Konyaspor deplasmanında sona erdiren Saffet Susiç'in öğrencileri bu sezon deplasmanda istediği sonuçları alamayan Kardemir Karabükspor'u yenerek haftayı 3 puanla kapatmak istiyor. Karabükspor'da ise daha çok forma şansı bulamayan oyuncuların forma giymesi bekleniyor.

İki takım arasında oynanacak maçı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılıklarını Erhan Akbulut ve Osman Gökhan Bilir yapacak.

Alanyaspor-Karabükspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Bahçeşehir Okulları Arena'da oynanacak ve bugün saat 19.00'da başlayacak mücadele beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak maçın canlı-grafikli anlatımı fanatik.com.tr'de olacak.

Aytemiz Alanyaspor'da Birol Parlak sakatlığı nedeniyle Kardemir Karabükspor maçında forma giyemeyecek. Omeruo ise cezası nedeniyle yok.

Kardemir Karabükspor'da ise sakat futbolcu bulunmazken Ceyhun ve Skulason cezası nedeniye Alanyaspor maçında oynamayacak.

MUHTEMEL 11'LER

AYTEMİZ ALANYASPOR
Haydar- Gassama, Tzavellas, Sackey, Berkan, N’Skala, Emre Akbaba, Candeias, Efecan Karaca, Fernandes, Vagner Love

KARDEMİR KARABÜKSPOR
Ahmet Şahin- Paul Papp, Dany, Barış, Latovlevici, Bliznichenko, Poko, Tanase, Lazarevic, Ermin Zec, Seleznov

Haberin Devamı
YORUM YAZ