MENÜ

Böyle olur Balotelli'nin primi

Mario Balotelli'nin, 2014 yılında Liverpool'la yaptığı sözleşmede, sezon boyunca 3 maçtan az ceza alması durumunda 1 milyon Euro bonus alacağına dair özel bir anlaşma yaptığı öğrenildi.

Böyle olur Balotelli'nin primi

Futbolcular, normalde belirli bir gol sayısını geçtiğinde veya kupa kazanıldığında prim almak için sözleşmelerine madde ekletirler, Mario Balotelli'nin 2014 yılında Liverpool'la anlaştığı bonus maddesi ise "oyundan atılmamak" üzerine.

2014 yazında 20 milyon Euro bedelle İngiliz temsilcisine imza atan İtalyan golcü, yapılan anlaşmaya göre; Bir sezon içinde 3 maçtan fazla ceza almaması halinde, 1 milyon Pound ekstra prim kazanacaktı. Bu madde işe yaramış olacak ki, 308 maçlık profesyonel kariyerinde toplam 9 kırmızı kart gören Mario Balotelli, 2014-15 sezonunda hiç kırmızı kart görmedi.

İtalya'nın futbolunun "Yaramaz çocuğu", son zamanlarda oldukça sakin günler geçiriyor. Fransa'nın Nice kulübünde forma giyen 26 yaşındaki yıldız, bu sezon 27 maçta 17 gol kaydederek kariyerinde uzun bir aranın ardından yeniden yükselişe geçmeye başladı.

Edip Adanır - Londra

Real Madrid’de "Zidane hanedanlığı"

Haberin Devamı
YORUM YAZ