MENÜ

Karşıyaka Başkanı Altuğ: Kongre seçimli olacak

Karşıyaka'da olağanüstü kongre öncesi farklı bir aday daha çıkarma çalışmalarına tepki gösteren başkan Mutlu Altuğ, genel kurulun seçimli olacağını söyledi.

Karşıyaka Başkanı Altuğ: Kongre seçimli olacak

KARŞIYAKA'da olağanüstü kongre öncesi farklı bir aday daha çıkarma çalışmalarına tepki gösterip, "Gerekirse son ana kadar kongredeki seçim maddesini iptal etme yetkimiz var" diyen Başkan Mutlu Altuğ, genel kurulun seçimli olacağını söyledi. Sözlerinin yanlış anlaşılmaması gerektiğini belirten Altuğ, "Bize karşı yapılan, içimizden aday çıkarma hareketinin tabii ki bir geri dönüşü olacak. Ama böyle bir imkan olmasına rağmen seçimi iptal etmeyeceğiz. Bu etik olmaz. Yönetimi güçlendirmek için seçime gideceğiz. Ancak seçimde çift adayla kaos ortamı oluşmasını istemiyoruz" dedi.

Yeni dönemde yönetimini güçlendirip yola devam etmek istediğini sözlerine ekleyen Başkan Altuğ, "Kendimize 3 hedef koyacağız. Önce kısa vadede alacakları ödeyip takımı korumayı, sonra uzun vadeli borç yapılandırmayı en son aşamada ise kulübü kurumsal yönetime kavuşturmayı istiyoruz. Mevcut kadrodaki futbolcuların tümüyle, alacakları için Futbol Federasyonu'na giden-gitmeyen ayrımı yapmadan 21 Mayıs'taki seçimi beklemeden haftaya ön görüşme yapmayı planlıyoruz. Kadroyu korumak için 31 Mayıs'a kadar ödeme şartlı yeni anlaşmalar yapabiliriz" dedi.

ERHAN SİFTAH YAPTI

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 4'üncü İslami Dayanışma Oyunları'na katılan U23 Milli Takım kadrosunda yer alan Karşıyaka kalecisi Erhan Erentürk, kariyerinde ilk kez ay yıldızlı formayı giymenin mutluluğunu yaşadı. 22 yaşındaki file bekçisi, millilerin B Grubu'nda Umman'a 3-2 mağlup olduğu maçta ilk 11'de sahaya çıkıp kaleyi korudu. Erhan'ın yedek beklediği gruptaki ilk karşılaşmada Cezayir'e 2-1 yenilen Türkiye, son sınavını 15 Mayıs Pazartesi günü Filistin karşısında verecek. Genç kaleci, bu sezon 2'nci Lig'de oynanan 34 maçta da Karşıyaka'nın kalesinde yer almıştı.

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ