MENÜ

Galatasaray'da iki büyük hedef: Negredo & Martinez

Cim Bom’daki transfer hareketliliği iyice hızlandı. Başkan Özbek, golcü arayışları doğrultusunda Galatasaray’la adı anılan Jackson Martinez ve Alvaro Negredo’yu yalanlamazken, futbol direktörü Cenk Ergün’ün yurt dışında bu isimlerle temas halinde olduğu öğrenildi.

Galatasaray'da iki büyük hedef: Negredo & Martinez

Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray’da, golcü arayışları doğrultusunda artık 2 isim ön plana çıktı.

Sarı-Kırmızılılar, Çin’de Evergrande forması giyen Jackson Martinez ile İngiltere’de Middlesbrough için ter döken Alvaro Negredo’yu gözüne kestirdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün Şansal Büyüka’nın konuğu olduğu programda gelen soruya önce kaçamak yanıt verirken, “Yalanlamadığınıza göre bu haberleri doğruluyorsunuz” değerlendirmesi üzerine ise “Sizin dediğiniz gibi olsun” karşılığını verdi.

Ayrıca futbol direktörü Cenk Ergün’ün yurt dışında olduğu ve son olarak Alvaro Negredo transferi için bazı görüşmeler yaptığı öne sürüldü.

İkisi de sıcak...

31 yaşındaki Negredo’nun bonservisi Valencia’da. Kiralık sözleşmesi bitince sezon sonunda ülkesi İspanya’ya dönecek. 1.86 boyundaki sol ayaklı futbolcunun bu sezon 10 golü var. Jackson Martinez de Çin’de mutlu değil ve Avrupa’ya geri dönüş yapmak istiyor. 30 yaşındaki Kolombiyalı golcüyle ilgili en büyük sıkıntı ise sık sık yaşadığı sakatlıklar.


Bu yıldızlar elden kaçıyor!

Haberin Devamı
YORUM YAZ