MENÜ

Profilo, Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'nı Destekliyor

5. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’na sponsor olan Profilo, 17-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Profilo Kısa Kulvar Yarışı ve 21 Mayıs’ta düzenlenecek açık su yüzme maratonu içindeki 6000 metre Profilo Dayanıklılık Parkuru ile şampiyonada yer alacak.

Profilo, Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'nı Destekliyor

Profilo, tüketicilerinin hayatlarında ürettiği dayanıklı ev aletleri ile var olmaya ve onların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ederken, ‘dayanıklılık’ iddiasını yepyeni bir kulvarda gerçekleştirdiği özel sponsorluk ile bir kez daha vurguluyor.

Muğla Valiliği’nin himayesinde, Marmaris Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Muğla Gençlik Hizmetleri ile Spor İl Müdürlüğü’nün işbirliği çerçevesinde, bu sene Marmaris'te 5.kez düzenlenecek olan Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’na sponsor olan Profilo, 17-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Profilo Kısa Kulvar Yarışı ve 21 Mayıs’ta düzenlenecek ve artık bir gelenek haline gelen, renkli görüntülere de sahne olacak açık su yüzme maratonu içindeki 6000 metre Profilo Dayanıklılık Parkuru ile şampiyonada yer alacak.

2015 yılından bu yana her yıl Mayıs ve Ekim aylarında ‘ortak tutkumuz; suya olan sevgimiz’ mottosu ile yüzme sporunu her yaştan insana sevdirmek amacıyla düzenlenen Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası, bu güne kadar 25 farklı ülkeden 5.500 sporcunun katılım göstermesi ile dikkat çekiyor.

Seçkin: Yüzme sporu ‘dayanıklılık’ kavramını fazlasıyla barındıran bir spor

Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’na verdikleri destek hakkında konuşan Profilo Pazarlama Müdürü Burcu Seçkin “Yüzme sporu hem fiziksel hem de mental açıdan yapan kişiye dayanıklılık katan çok özel bir spor. Bu nedenle de Profilo’nun bakış açısı ile son derece örtüşüyor. ‘Dayanıklılık’ iddiamızın altını çizebileceğimiz, bir yandan da sosyal farkındalık ve fayda sağlayabileceğimiz böyle güçlü bir organizasyona dahil olduğumuz için çok heyecanlıyız.” dedi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel Profilo Ironmasters Yarışı

Seçkin aynı zamanda “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı böylesine güçlü bir organizasyonun bir parçası olarak kutlamak bizim için çok gurur verici. Biz de 19 Mayıs’a özel gerçekleştireceğimiz, tamamen dayanıklılık üzerine kurulu Profilo Ironmasters Yarışı ile bu özel günü coşku ile kutlayacağız.” şeklinde konuştu.

Yarışlar boyunca hem sporculara hem de izleyicilere özel, eğlenceli oyunlar, ikramlar ve hediyeler ile organizasyona renk katacak olan Profilo, herkesi Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’na bekliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ