MENÜ

Survivor 2017'de aşk üçgeni: Adem, Sabriye, Berna

Survivor 2017, izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak Fenerbahçeli boksör Adem Kılıççı'nın yanında giden Sabriye Şengül, "Berna mı, yoksa ben mi daha güzelim?" diye sordu. Bu soru Sabriye'nin Adem'den laf almaya çalışması olarak değerlendirildi.

Survivor 2017'de aşk üçgeni: Adem, Sabriye, Berna

Survivor 2017'de ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Aslında her şey, Survivor'un başarılı yarışmacılarından Fenerbahçe'de boks yapan Adem Kılıççı'nın barakada uyurken konuşmasıyla başladı.

Barakada herkesin yattığı sırada Adem, bir anda uykusunda konuşmaya başladı. Sabriye Şengül, takım arkadaşının yanına giderek ağzından laf almaya çalıştı. “Berna mı daha güzel, ben mi?” diyen Sabriye’ye, Adem’den bir cevap gelmedi. Ancak bu görüntüler, “Adem, Berna’ya mı aşık?” sorusunu akıllara getirdi.

Sabriye-Berna gerilimi

Ertesi gün iki takım embol oyununda karşılaştılar. Kadınlar finali sırasında Sabriye ile Berna arasında gerilim yaşandı. Bazı izleyiciler, Sabriye’nin Adem’i kıskandığı için agresif tavırlar sergilediğini savundular. Adem’in, rakip takımdan Berna’ya hiçbir şey söylemeyip Sabriye’yi susturması çalışması dikkati çekti.

İşte Fenerbahçe'nin 5 transferi

Haberin Devamı
YORUM YAZ