MENÜ

Volkan Demirel'den Talisca açıklaması

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Beşiktaş maçında sık sık atıştığı Brezilyalı Talisca ile ilgili olarak maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel'den Talisca açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe, Vodafone Arena'da 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş, 45+1'de Vincent Aboubakar'ın golüyle 1-0 öne geçerken, Fenerbahçe 90+4'de Marcelo'nun kendi kalesine attığı golle 1-1'i yakaladı ve mücadele berabere sona erdi.

Maça damgasını vuran ise Volkan Demirel ile Talisca'nın yaşadıkları olay oldu. Mücadele sonrası yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Sarı Lacivertliler'in kaptanı, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte tecrübeli file bekçisinin açıklamaları;

"Kalecilerin kaderi bunlar. Fabri'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İlk yarının sonunda yediğimiz gol bizi düşürdü açıkçası. Hedefimiz gol yememek, son bölümde gol atmaktı."

"Kimsenin Fabri'ye yüklenmesine gerek yok. Beşiktaş buralardaysa en büyük pay Fabri'nindir.Talisca bana orta parmağını gösterdi. Hakeme de onu anlatmaya çalıştım. Hakem bunu görse Talisca kırmızı kart görür."

"Talisca'nın yaptığı hareketi dışarda yapsanız, kavga edersiniz karakolda biter..."

"Bu hareketi ben, Arda, Emre yapsa neler olur.. Yabancı hayranlığı var ülkemizde, Talisca'ya laf söylenmiyor. Yarın öbürgün dışarıda karşılaşırız, sorarım bu hareketi Talisca'ya!"


Talisca, PFDK'ya sevk edilecek mi?

Haberin Devamı
YORUM YAZ