MENÜ

Yıldızlar savaşı

Dolmabahçe’de yarın akşam oynanacak derbi, iki takımın yıldızlarının kapışmasına sahne olacak. Bu sezon ligde 18 gol atan Aboubakar ve Talisca ikilisi, aynı skoru üreten Robin van Persie ve Moussa Sow’la kozlarını paylaşacak.

Yıldızlar savaşı

Süper Lig’de yarın akşam Vodafone Arena’da Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin karşı karşıya geleceği maçta gözler, iki takımın yıldızları üzerinde olacak. Taraftarı önündeki maçtan 3 puanla ayrılıp şampiyonluk yolundaki avantajını devam ettirmenin hesabını yapan Kara Kartal’da Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar ön plana çıkıyor. Cenk Tosun’un son haftalardaki formsuz görüntüsü sonrasında forvet hattında formayı kapması beklenen Aboubakar, Sarı-Lacivertliler karşısında şov yapıp takımına 3 puanı getiren isim olmak için çaba gösterecek. Beşiktaş’ın bir diğer hücumcusu Talisca da, gol bölgesinde Şenol Güneş’in en önemli ikinci silahı olacak. Bu sezon 19 maçta 10 gollük performans sergileyen Sambacı, özellikle duran toplardan Kanarya’yı yıkmaya çalışacak. Bu sezon toplamda takımlarına 18 gollük katkı yapan ikili, 40 bin taraftar önüne şov yapmak için çıkacak.

RvP kupada atmıştı

Vodafone Arena’ya konuk takım olarak çıkacak Fenerbahçe’de de ön plana çıkan 2 futbolcu Robin van Persie ve Moussa Sow... Sarı-Lacivertliler’de çıktığı 20 mücadelede rakip fileleri 11 kez havalandıran Hollandalı forvet, Türkiye Kupası’nda olduğu gibi Beşiktaş’ı yıkan isim olmak için sahada olacak. Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli kanat oyuncusu Sow da 8 maçta 8 gol attığı Kartal’ı yine boş geçmemeyi planlıyor. Ligde bu dönemde toplamda 18 gol atan iki futbolcu, rakip fileleri havalandırıp ikincilik şansını zorlamak istiyor.


Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin iddaa oranları değişti!


Haberin Devamı
YORUM YAZ