MENÜ

İşte Nobre'nin derbideki favorisi

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski golcüsü Mert Nobre, haftasonu oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Nobre'nin derbideki favorisi

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski golcüsü Mert Nobre, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Nobre derbi favorisini açıkladı.

İşte Nobre'nin röportajından satırbaşları:

"Derbide her şey olabilir. Avantaj Beşiktaş'ta, Siyah-Beyazlılar son iki sezondur çok iyi, favorim Beşiktaş. Fenerbahçe'nin performansı bu sezon çok kötü. Vodafone Arena'da muhteşem atmosfer olacak. Beşiktaş'ta 5 sezon oynadım, Fenerbahçe'de 2.5 sezon oynadım. Fenerbahçe'yi daha çok sevdim ve kendime daha yakın hissediyorum. İki takımda da mutluluklar yaşadım. Fakat Fenerbahçe benim oynadığım dönemde çok iyiydi"

"Persie Beşiktaş'ta oynasa daha farklı olur"

"Derbide Beşiktaş'ın santrfor oyuncusu Cenk Tosun, Persie ve Emenike'ye göre daha avantajlı çünkü Beşiktaş takımı daha organize ve Quaresma ile Babel ortalarıyla Cenk'i besliyor. Cenk en az bir maçta 2-3 kez net pozisyon yakalıyor. Robin van Persie, Beşiktaş'ta olsa Babel ve Quaresma ile oynasa daha farklı olurdu"

"Emenike hatalı"

"Karşılaşmanın gergin olması normal. Kupa maçında olayların olması maçı etkileyebilir. Büyük bir maç ve tansiyonu yüksek karşılaşma. Emenike'nin Rizespor maçındaki davranışı hatalı. Kendisi güzel bir insan daha önce çalışmadım fakat davranışında hatalı"

Fenerbahçe kombine fiyatlarını açıkladı! Büyük tepki...


Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin iddaa oranları değişti!


Haberin Devamı
YORUM YAZ