MENÜ

Sarı Melekler'den gövde gösterisi

Türkiye Kupası ve Vestel Venus Sultanlar Ligi şampiyonluğuyla sezonu kapatan Fenerbahçe’nin başarılı voleybolcuları, iki kupayla poz verdi. Kaptan Eda Erdem Dündar, “Bu sezon büyük işler yaptık, gelecek yıl da bunu sürdüreceğiz” dedi

Sarı Melekler'den gövde gösterisi

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı için Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde düzenlenen organizasyonda kaptan Eda Erdem Dündar, FANATİK’e konuştu.

Sezonun genel değerlendirmesini yapan Eda ayrıca Galatasaray’la oynadıkları final maçları, ezeli rakipleriyle verdikleri tarihi fotoğraf ve pazar günü futbolda oynanacak Beşiktaş derbisi hakkında şunları söyledi: “En kötü başlangıç yaptığımız sezonlardan biriydi diyebilirim. Herkes kadro derinliğine baktığı zaman kimse bizi favori olarak göstermiyordu. Oyuncular olarak birbirimizi tanıdıkça çok iyi bir performans ortaya koymaya başladık. Türkiye Kupası’nı aldıktan sonra herkes dedi ki, ‘Fenerbahçe bu yarışın içerisinde’. Tekrardan bir takım ruhu oldu ve başarı da geldi. Hak ederek bir şampiyonluk elde ettik, takımla gerçekten gurur duyuyorum. Yarı finalde Eczacıbaşı maçında şampiyon oluyoruz dedik. Yarı final, final niteliğindeydi.”

‘Final ilk sette bitti!’

Final serisinin kırılma anının ilk maçın ilk seti olduğunu söyleyen kaptan Eda, “Finalde Galatasaray’ı 3 maçta set vermeden yendik. Ben daha yorucu olacağını ve daha fazla set vereceğimizi düşünüyordum. Ama final serisinin ilk maçında ilk sette 24-20’den geri döndüğümüzde kırılma setiydi orada bitti. Galatasaray maçı alsaydı Vakıfbank serisinde olduğu gibi daha ileri gidebilirdi ama buna izin vermedik. Enerjilerini kırdık ve kupayı kazandık. Bu sene voleybolda büyük işler yaptık. İnşallah gelecek yıl da bunu sürdüreceğiz ve özellikle de Avrupa’da güzel işler yapacağız” dedi.

‘Derbide biz kazanacağız’

Pazar günkü derbi hakkında da konuşan Eda, “İyi bir futbol izleyicisiyim. Bu sezon futbol takımı iyi değil ama her şeye rağmen Türkiye Kupası’nı alacak güçteler. Derbiler çok farklı, kupa maçını izledim. Çok gergin bir maçtı ama biz kazandık. Pazar günü de kazanacağımı düşünüyorum. Beşiktaş lider olabilir ama biz kazanacağız” diye konuştu.

‘Futbol ve basketbolda da yaşanır’

Fenerbahçe kaptanı, Galatasaraylı voleybolcularla kupa töreni sonrası birlikte verdikleri ‘Tarihi Fotoğraf’la ilgili de şunları söyledi: “Bu görüntü bence kısa zamanda futbol ve basketbolda da yaşanacaktır.”

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ