MENÜ

Yusuf Acer kimdir? Galatasaray istiyor!

Altınordu forması giyen sol bek Yusuf Acer'in ismi Galatasaray ile anılıyor. 20 Yaşındaki futbolcu TFF 1. Lig'de mücadele eden Altınordu'nun gelecek beklediği isimlerin başında geliyor. Peki Yusuf Acer kimdir? İşte detaylar...

Yusuf Acer kimdir? Galatasaray istiyor!

Cengiz Ünder'in Başakşehir'deki performansının ardından gözler Altınordu forması giyen genç oyunculara çevrildi. Takımın sol beki Yusuf Acer'in ismi Galatasaray ile anılmaya başlandı. Peki Yusuf Acer kimdir? Hangi mevkide oynuyor. Detaylar haberimizde...

Yusuf Acer kimdir?

Özenspor’da futbola başladı. İki yıl geçtikten sonra; önce Buca Gençlerbirliği, ardından da Seyit Mehmet Özkan ve ekibiyle bir araya geleceği Bucaspor’a transfer oldu. 2013’te Altınordu’ya katıldı ve Şubat 2015’te profesyonel sözleşmeye imza attı.

20 yaşındaki futbolcu 2015-2016 sezonunda TFF 1. Lig'de 22 maça çıktı. Takıma sol bek transferleri yapılsa da genç oyuncu formayı kaptı.

Bu sezon da takımın değişilmez isimlerinden olan Yusuf Acer 25 maçta takımıyla sahaya çıktı.

İdolü olan ve kendini benzettiği Jordi Alba tarzında bir sol bek. Çabuk, zeki, çift yönlü ve teknik. 1.67’lik boyuna rağmen hamle zekasıyla ikili mücadeleden de geri durmuyor. Sert ve kuvvete dayalı TFF 1. Lig’de bir an bile sırıtmadan oynamaya başladı. Aldığı futbol eğitimiyle modern bir bek görüntüsü veriyor. Dayanıklılık ve fizik kapasitesindeki gelişimini tamamlarsa mevkisinin büyük oyuncularından biri olma ihtimali yüksek.



Haberin Devamı
YORUM YAZ