MENÜ

Survivor Gökhan kimdir? Gökhan Gözükan Survivor 2017

Gökhan Gözükan kimdir, sorusunun cevabı aranıyor. Survivor Gökhan, Survivor 2017'de gönüllüler takımı yarışmacısı. Survivor Gökhan; Berna, Anıl ve Burçak ile birlikte 2 Mayıs Survivor eleme gecesinde 4 eleme adayından biri oldu. Gökhan Gözükan ile ilgili detaylar ve Survivor 2017'deki performansı ile ilgili bilgiler haberimizde. Survivor Gökhan kimdir sorusunun cevabını da aşağıda bulabilirsiniz.

Survivor Gökhan kimdir? Gökhan Gözükan Survivor 2017

Gökhan Gözükan Survivor 2017 yarışmacısı... Survivor 2017'de eleme geceleri büyük heyecana sahne oluyor. Survivor Gökhan da o heyecanın önemli isimlerinden biri.. Peki Survivor Gökhan Gözükan kimdir? Survivor Gökhan nereli?Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Gökhan Gözükan, birçok yarışmanın takipçisi tarafından merak konusu oldu. Gökhan Gözükan, ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyor.

Gökhan Gözükan kimdir? Survivor Gökhan nereli?


Gökhan Gözükan, 1983 yılında İstanbul’da doğmuştur. Bir dönem modellik yapmış, ayrıca Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde rol almıştır. Boks ile yakından ilgilenen Gökhan Gözükan, vücut geliştirme ile de ilgileniyor. Survivor Gökhan Gözükan 34 yaşındadır. Gökhan Gözükan 1.92 boyunda ve 86 kilodur. Acun Ilıcalı ve ekibi, yarışmaya katılan ‘Gönüllüler’i 300 binin üzerindeki başvuru arasından seçti.

Survivor 2017 Gönüllüler yarışmacısı Gökhan Gözükan 34 yaşındadır. Boks ile yakından ilgilenen Gökhan Gözükan, aynı zamanda modellik yapmıştır. Hırsı ile Survivor gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından olan Gökhan Gözükan, takım arkadaşı Volkan ile sert bir tartışma ile dikkat çekmişti. Liderlik kavgasına tutuşan iki ismin birbirleri hakkındaki iddiaları hem ekran başındakileri hem de takım arkadaşlarını şaşırtmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ