MENÜ

Survivor'da elenen Burçak Tuncer kimdir?

Survivor'da elenen Burçak Tuncer kimdir sorusu survivor izleyenleri tarafından aranıyor. Survivor 2017'de gönüllüler yarışmacısı olarak mücadele eden Burçak, yarışmalarda zaman zaman performansıyla dikkat çekti. Burçak Tuncer, profesyonel sporcu olmamasına rağmen oldukça başarılıydı? Peki Burçak Tuncer kimdir, mesleği nedir, kaç yaşında?

Survivor'da elenen Burçak Tuncer kimdir?

Burçak Tuncer Survivor 2017'de ter döken en genç yarışmacılardan. Survivor Gönüllüler kadrosunda yer alan Burçak, 2 mayıs elemesinde Berna, Anıl ve Gökhan ile birlikte 4 eleme adayından biri olmuştu. Burçak Tuncer SMS oylarıyla adaya veda eden isim oldu. Survivor 2017'ye katıldığı günden beri adından sıkça bahsettiren Burçak Tuncer, profesyonel sporcu olmamasına rağmen performansı ile alkışları topladı.

Burçak Tuncer kimdir?


Burçak Tuncer, Survivor 2017'de ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyor. Survivor'da şu ana kadar katılım gösterdiği 99 oyundan 47 galibiyeti olan Burçak Tuncer bu skorunu yükseltilebilecek mi? Birleşme Partisi öncesi son oyunlarda nasıl bir performans gösterecek? Hepsi ve dahası "Burçak Tuncer kimdir?" başlığı altında bu haberimizden takip edebilirsiniz...

Survivor 2017 kadrosunun genç isimlerinden Burçak Tuncer İzmir Karşıyaka'da 1992 yılında dünyaya geldi. 6 Nisan doğumlu olan Survivor Gönüllüler yarışmacısı Burçak Tuncer, Koç burcu. Burçak Tuncer Mimarlık yapmakta. İlkokul ve lise eğitimini İzmir Tevfik Fikret Lisesi'nde okuyan Burçak Tuncer, Üniversite eğitimini ise İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık bölümünde tamamladı.

Sanatın birçok dalına ilgi duyan Burçak Tuncer, eğitim hayatı boyunca pek çok sanat dalıyla ilgilendi. Yeteneği doğrultusunda devam eden Survivor Gönüllüler yarışmacısı, resim dalında birincilik ödülleri kazandı. Burçak Tuncer ayrıca Çeşme Sanat Galerisi'nden kişisel resim sergisi açtı.

Survivorda elenen Burçak Tuncer kimdir

Haberin Devamı
YORUM YAZ