MENÜ

Şampiyon Fenerbahçe!

Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off finalinin üçüncü maçında Galatasaray’ı 3-0 yenen Fenerbahçe, seriyi de 3-0 kazanarak, 2016-2017 sezonunun şampiyonu oldu.

Şampiyon Fenerbahçe!

Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off final serisinde Galatasaray’a 3-0 üstünlük sağlayan Fenerbahçe, 2016-2017 sezonunun şampiyonu oldu.

Ligde normal sezonu 19 galibiyet ve 3 mağlubiyetle ikinci sırada bitiren sarı-lacivertli takım, play-off çeyrek final serisinde sezonu 7. tamamlayan Halkbank ile eşleşti.

Çeyrek finalde Halkbank ile oynadığı iki müsabakadan da galip ayrılan sarı-lacivertli takım, yarı finalde Eczacıbaşı VitrA’nın rakibi oldu.

Rakibi ile oynadığı ilk maçı 3-0 kaybeden Fenerbahçe, rövanş maçını ise 3-1 kazandı ve seriyi altın sete taşıdı. Altın sette Eczacıbaşı VitrA’ya 16-14 üstünlük sağlayan sarı-lacivertli ekip, adını finale yazdırdı.

Finalde de Galatasaray ile oynadığı 3 karşılaşmadan da galip ayrılan Fenerbahçe, seriyi 3-0 kazandı ve şampiyonluk kupasına uzandı.


Olympiakos - Anadolu Efes maç sonucu: 87-78


Finalde Galatasaray’a set vermedi

Fenerbahçe, play-off final serisinde Galatasaray’a set vermeden şampiyonluğa ulaştı. Sarı-lacivertli takım, rakibi ile oynadığı 3 karşılaşmadan da 3-0’lık skorlarla galip ayrıldı.

Fenerbahçe, Galatasaray ile normal sezonda oynadığı iki maçı da 3-1’lik skorlarla kazanmıştı.

5. kez şampiyon oldu

Fenerbahçe, Galatasaray ile oynadığı play-off finalini kazanarak, ligde 5. kez şampiyonluk kupasını müzesine götürdü.

Sarı-lacivertli takım, daha önce 2008-2009, 2009-2010, 2010-2011 ve 2014-2015 sezonlarında ipi göğüslemişti. Final oynayan Galatasaray’ın ise ligde şampiyonluğu bulunmuyor.

Galatasaraylı taraftarlar, yönetimi istifaya çağırdı

Karşılaşmayı izleyen Galatasaraylı taraftarlar, sarı-kırmızılı kulübün yönetimini istifaya çağırdı. Galatasaraylı voleybolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, kulüp başkanı Dursun Özbek aleyhine de tezahürat yaptı.


(ÖZET) Real Madrid - Atletico Madrid maç sonucu: 3-0

Haberin Devamı
YORUM YAZ