MENÜ

Karşıyaka'da Onur ve Ali Kemal'den de ihtarname

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sezonu 6'ncı sırada tamamlayan Karşıyaka'da sözleşmesi devam eden futbolcular, alacaklarını tahsil edebilmek için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kanalıyla kulübe ihtarname göndermeye başladı.

Karşıyaka'da Onur ve Ali Kemal'den de ihtarname

Karşıyaka'da geçen hafta Mustafa Aşan ve Arif, bu hafta da Onur ve Ali Kemal'in federasyona başvurduğu öğrenildi. Sözleşmeleri Mayıs 2018'de bitecek bu isimler, paraları 30 gün içinde ödenmediği taktirde serbest kalma hakkı kazanacak. Bu futbolcular gibi 2018'e kadar sözleşmesi bulunan Ali Say ve Battal'ın alacakları için önce yöneticilerle görüşmeyi bekleyecekleri, anlaşamamaları durumunda Futbol Federasyonu'na başvuracakları öğrenildi.

Yeşil kırmızılı ekipte bu sezon attığı 17 golle hem takımı sırtlayan hem de kulüpte son 22 yılın en skorer ismi olan Can, 15'in üzerinde asist yapan Tayfun, 7 golle oynayan Okan, defansın değişilmezleri arasına giren Cenk ve Abdülhamit'in yanı sıra Mahmut, Behram, Hakan ve Bartu'nun sözleşmeleri ise 31 Mayıs'ta son bulacak.

Eski futbolcularına olan kesinleşmiş 10 milyon TL'nin üzerindeki borcunu ödese bile Ocak 2018'e kadar FIFA kanalıyla gelen transfer yasağı bulunan Karşıyaka, mevcut kadrosundaki isimlerin serbest kalıp takımdan ayrılması halinde büyük sıkıntı yaşayacak. Olağanüstü kongre öncesi destek arayan Başkan Mutlu Altuğ'da kadroyu korumak için 2.5 milyon TL'ye ihtiyaçları olduğunu açıklamıştı.

Ergin Karataş - DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ