MENÜ

Kenan Sofuoğlu zirveye geri döndü

Hollanda’da düzenlenen Dünya Supersport Şampiyonası Assen yarışında RedBull sporcusu Kenan Sofuoğlu birinci olmayı başardı.Sezonun ilk iki yarışını sakatlığı nedeniyle kaçıran ve son yarışı bitiremeyen Sofuoğlu, Hollanda’da 25 puanın sahibi oldu. Bu sonuçla beş kez dünya şampiyonu olan Kenan, şanssız başladığı sezonda zirveye dönüş yaptı.

Kenan Sofuoğlu zirveye geri döndü

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nda sezonundördüncü yarışını ilk sırada tamamladı. Yarışa pist rekoru kıraraksuperpolepozisyonunda başlayan RedBull sporcusu Kenan Sofuoğlu,baştan sona üstün götürdüğü yarışta rakiplerine şans tanımadı ve damalı bayrağı birinci sırada gördü. KawasakiPucetti takımı sürücüsü Sofuoğlu’nun zaferi, ona kariyerinin 40’ıncı birinciliğini de getirdi.

Bu sonuçla 25 puanın sahibi olan Kenan Sofuoğlu, bu sezonki ilk puanlarını almayı başardı. 2.611saniye farkla bitirdiği yarış Sofuoğlu’nun kariyerindeki 40. zafer oldu. Sofuoğlu’nun ardından Lucas Mahias ikinci olurken, Jules Cluzelde üçüncülüğü elde etti.

Dünya Supersport Şampiyonası’nda dört yarış geride kalırken, RedBull sporcusu Kenan Sofuoğlu bu sezonki ilk zaferini kazandı. Avustralya ve Tayland’da sakatlığı nedeniyle yarışamayan Sofuoğlu, İspanya’da ise Jules Cluzel’in önünde düşmesi nedeniyle yarış dışı kalmıştı.

SOFUOĞLU HAYRANLARININ MESAJLARINI BEKLİYOR

Kenan Sofuoğlu’na şampiyona boyunca mesaj iletmek ve destek vermek isteyen hayranları www.kenanlatamgaz.cominternet sitesine girerek mesajlarını yazıyor ve sosyal medyadan #KenanlaTamGaz etiketi ile paylaşarak çeşitli sürprizler kazanma şansı yakalıyor. En güçlü mesajları gönderen jüri tarafından seçilecek sekiz kişi, Avrupa’da koşulacak dört yarıştan birini yerinde izleme fırsatına erişiyor, Kenan Sofuoğlu’nun yaşadığı heyecana dahil oluyor.

Sürprizler sadece bununla sınırlı kalmıyor. Mesajlarını paylaşan bazı katılımcılara da sürpriz hediyeler dağıtılacak. Ayrıca www.kenanlatamgaz.comadresindeki ‘Kenan’ın Garajı’ bölümündeki testte en yüksek puanı alacak kullanıcı, bir gün boyunca Sofuoğlu ile pistte zaman geçirecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ