MENÜ

Fikret Orman: Bir futbol kulübü satın alacağız

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'daki Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. Orman, altyapıdan oyuncu yetişmesi için bir futbol kulübü satın alacaklarını söyledi.

Fikret Orman: Bir futbol kulübü satın alacağız

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'daki Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. Orman, altyapıdan oyuncu gelmediğini ve bunu sağlamak için bir futbol kulübü alacaklarını söylerken, teknik direktör Şenol Güneş'le yola devam etmek istediklerini belirtti.

Fikret Orman'ın açıklamaları şu şekilde:

Şenol Güneş'le yolumuza devam etmek istiyoruz. Gelecek sezon altyapı çalışmalarına daha çok önem vereceğiz. Yeni bir tesis yatırımı yapacağız.Altyapıdan oyuncu çıkaramıyoruz. Her sene 6-7 milyon dolar harcıyoruz ancak yeni oyuncu gelmiyor. En sonunda bu çocukları da kaybediyoruz. Bundan dolayı altyapı için bir futbol takımı satın alacağız. Altyapı ekiplerimizin hepsini Ümraniye'deki tesisimizde toplayacağız.Minik takımları Fulya'da bırakacağız.

Kıskançlık üzerine yapılan dedikodular beni çok üzüyor. Beşiktaş artık yalanlar üzerine kurulu bir kulüp değildir. Kimse Beşiktaş'ın mutsuzluğu üzerine planlar yapmasın.

Bir yandan yatırım yapmak, bir yandan kulübü büyültmek, bir yandan transfer yapmak... Hepsi bir anda zor oluyor.

Beşiktaş'ın satın alacağı kulüp "Kocaeli Birlikspor"

BORÇ 1.760.455.388 LİRA

Tevfik Yamantürk'ün konuşmasının ardından kürsüye gelen Denetleme Kurulu başkanı Feyyaz Tuncel Siyah Beyazlıların borcunu açıkladı.

Tuncel'in verdiği rakamlara göre Beşiktaş'ın toplam borcu 1.760.455.388 Lira.

Beşiktaş'ta Cenk Tosun geri dönüyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ