MENÜ

Aziz Yıldırım: Tüm transferleri bitiriyoruz! Teknik adam...

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Nisan ayı olağan toplantısında açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "2-3 teknik adamla görüşüyoruz. Mayıs ayında tüm transferlerimizi bitireceğiz. Gelecek sezon mayıs ayında da şampiyon olmuş olacağız" şeklinde konuştu.

Aziz Yıldırım: Tüm transferleri bitiriyoruz! Teknik adam...



Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Niasn ayı olağan toplantısında açıklamalarda bulundu. Sözlerine Topuk Yaylası'nın tapusunu kulübün üzerine aldıklarını söyleyerek başlayan Aziz Yıldırım, basketbolda Doğuş ile görüşmelerin devam ettiğini, futbolda ise 2-3 teknik direktörler görüştüklerini ve transferleri mayıs ayında bitireceklerini söyledi.

Aziz Yıldırım'ın Divan Kurulu'ndaki açıklamaları şu şekilde:

"Topuk Yaylası tapusu artık bizim"

Topuk Yaylası'nın tapusunu 13 Milyon 750 Bin TL karşılığında aldık. Gebze'de üniversitemizin bir bölümünü yapmayı planlıyoruz ve alt yapı tesisleri kuracağız. Fikirtepe'de üniversitemizin ilk binasını yapacağız.

Fenerbahçe'de van der Wiel sorunu!

"Onların 500, bizim 270 milyon dolar borcumuz var"

Diğer kulüplerin 500 milyon doların üzerinde borcu var. Örtülü olanlar hariç. Kulübümüzün toplam borcu 270 Milyon dolardır. Bankalarla görüşüyoruz, bunları yapılandıracağız.

"Doğuş ile görüşmeler devam ediyor"

Basketbolda Doğuş ile görüşmelerimiz var. Daha bitmiş birşey yok ama çalışmalarımız sürüyor. Belli bir noktaya geldi. Basketbol bütçemiz 30 milyon Euro'ya doğru gidiyor. Şampiyon olan takımların bütçesi böyle...

"Mayıs ayında tüm transferleri bitireceğiz"

Futbolda kötü gittik bu sene. Hocamız Hollanda Milli Takımı'ndan teklif aldı. Gelecek sezon için 2-3 antrenörle görüşmelerimiz devam ediyor. Bu Mayıs ayında tüm transferleri bitireceğiz. Önümüzdeki sezon mayıs ayı geldiğinde şampiyon olmuş olacağız.

50 milyon bütçe oluyor, rakip 100 milyon euroya adam alıyor, biz de basında Avrupa'da şampiyonluk hayali kuruyoruz. Lider takımın sahasında 25 bin taraftar geliyor. Tribünler dolmuyor. 3 Temmuz'da stadımızı sadece 50 bin kadın doldurdu.

Anthony Joshua - Wladimir Klitschko maçını kim kazandı!






Haberin Devamı
YORUM YAZ