MENÜ

Adana at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya yorumladı

Adana at yarış programı. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve altılı kuponu hazırladı.

Adana at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya yorumladı

29 Nisan Cumartesi Adana at yarış programı. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve altılı kuponu hazırladı.

PARPALİ ile mutlu son

Yazar: Gökhan Yalçınkaya

1.AYAK:DULOCAN, sabırsızlıkla çim beklendi, atı kış sezonunda hiç koşmadılar, 4 aylık tedavi sürecinden sonra geçen ay, yarış gösterildi, buraya düzenli idmanlarla noksansız hazırlandı. Zaman zaman yaptığı startı ağır alma sıkıntısını tekrarlamazsa dinçlikle vuracak pozisyonda olup favorimdir. ŞEYMACAN KIZI, verdiği aradan sonra kısa kumda tatminkar bir yarış yaptı, ardına uzunda yakın ara beşincilik elde etti, nefesi düzene bindirdiği kanaatindeyim, bu yarışla birlikte çıkışa geçebilir. KIMIZ, Güneydoğu yarışlarıyla hafızalarımızda yer edindi, Adana’da çimde 3 kez yarıştı, ikisi çok başarısız, diğerinde ikinci olmuştu, fakat gruba baktığımda hem vasatı aşamayan isimlerin sayısı fazla, hem de bu at çok iyi form tuttu, ordan buraya boşuna getirmezler, kaymağını yine yiyebilirler.

2.AYAK:AKDENİZLİ, zır çimci. 5 ay aradan sonraki iki kum yarışı koştu, ilkinde üzerine gidilmedi, ikincisinde buranın provasını yaptı. Çıkacak tempoyu verecek çekecek gidecek, ‘’2010 GAZİ ikincisi AKDENİZ ATEŞİ’’ nin anneden kardeşi olduğunu beyaz bayrak ayna yarışıyla hatırlatabilir. TESLA, yine çim kokusuna hasret kalan atlardan. 4 ay aradan sonra eksik olduğu ters mesafede ve kumda, dön gel yaptı, bence asıl hedef burası. Adana ve Ankara uzun çiminde kazanmış olduğu yarışları var, artan kondüsyonuyla alt yazı geçebilir. COM LİDER, geçen hafta padokta balık gibiydi, o görüntüye göre bugun yarın kazanır not edin, ayrıca iyi ata kilo verirler. HARD STONE, 5 ay aradan sonra mükemmel bir yarış yaptı, yakın ara koştuğuna göre iki ihtimal var, dinçlik yaptıysa kötü koşar, ama yapmadıysa sükseli bir koşu çıkartabilir, ikilemde kaldım. Yine çimci olduğu için kış sezonunda hiç koşulmayıp 5 aylık tedavi sürecinin ardından dinçlikle ters koşma ihtimali bulunan GRAND SPRING’den de bir sürpriz gelebilir.

3.AYAK:Henüz tanıma aşamasında olduğum, atları 1 kez de çimde görmek istiyorum. Sıralamam; BARANHAT, GÜLFIRTINASI, BİLMİŞ KIZ, LÖĞÜM, DEFNETAY, ADARHAT, CEMİLEKIZI şeklindedir.

4.AYAK:Kısa kumda etkili yarışları bulunan ÜNLÜOĞLU, MY HEART, THE MENTALİST, DISTANT RISING öne çıkardığım atlardır.

5.AYAK:Startda kalmayacağını bilsem AVATAR’ı banko öneririm, güven vermiyor ama el mahkum ilk onu yazarım. KARAESER, son yarışında ‘’Yeşiltaş’’ dan kafayı alamadı, tam randıman veremedi, biniciside 250’lerin orda enseye bastı, yaşlı kurt bu grubu her zaman geçebilir. TAŞKIR, 5.5 ay aradan sonra kumda iki yarış gördü, çimde çok başarılı koşar, nefeside toparlamıştır, dikkat! EXCALIBUR, geçen yarışında iyi duruma geldiğini belli etti, o yüzden yeniden Ketme binmiş. KAFKASOĞLU’nu da uzun süredir takip ediyorum, gençliğinin ateşiyle bombayı patlatabilir.

6.AYAK:Geçen sene GRUP 1 HATAY, GRUP 1 ÇANAKKALE koşularında harp görme tecrübesi bulunan, 3 ay aradan sonra koştuğu yarışında nefes yönünden sıkıştığı kanaatinde olduğum PARPALİ’nin artan kondüsyonuyla bu grupta geceyi mutlu sonla bitireceği kanaatindeyim.

1,6,2 // 2,4,1,14,6 // 2,11,8,6,10,1,9 // 1,2,3,4 // 1,3,6,2,11 // 10

Haberin Devamı
YORUM YAZ