MENÜ

İstanbul at yarış programı - Ümit Bekmezci'nin yorumları

İstanbul at yarış programı... Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

İstanbul at yarış programı - Ümit Bekmezci'nin yorumları

28 Nisan Cuma İstanbul at yarış programı... Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

Zor programın favorisi TEZCANLI​

1.AYAK: Gördüğü yarışlar sonrası kondisyon açığını kapatan atımız Demir Reis'e güveniyor ve ilk şansı veriyorum. Fit duruma gelen Ova ile Durden atımızın öncelikli rakipleridir. Esanadolu, Gezegen, Savaş Atı ve Anılbey sürpriz şansı verdiğim safkanlardır.

2.AYAK: Formunu önemli ölçüde geliştiren Yalpagan, lehine görünen sürat koşusunda birinciliğin en güçlü adayıdır. Duke of Kent, Hidden Jewels ve Big Brown sırasıyla rakipleridir.

3.AYAK: Son startına anlam veremediğim ve sabah idmanlarında çok beğendiğim Luxemburg'a ilk şansı veriyorum. Yarış gören yetenekli tay Copperfield, geliştirdiği nefesiyle yine birincilik mücadelesi verir. Adana'dan çok iyi durumda gelen ve ahır ekibinin kazanır gözüyle baktığı Down Town, yine üst sıraları zorlar. Nevhat, By Baboş ve Grey Cloud sırasıyla şans verdiğim diğer taylardır.

4.AYAK: İlk startı tatminkar olan Oltacı ve Golden King ikilisine birincilikte eşit şansı veriyorum. Yetenekli bir tay olan Güneş Işığı, artan tecrübesi ve ekürisiyle birlikte bu mücadeleye ortak olabilir. Uçan Uçan ve Özilhan sürpriz şansı verdiğim taylardır.

5.AYAK: Her geçen gün iyi duruma gelen Tezcanlı'nın denk rakipler yanında kazanmasını bekliyorum.

6.AYAK: Ekip olarak bu yarışına itina ile hazırladığımız atımız Cersei'nin çim pistte daha etkili koşmasını beklemekteyim ve koşunun en şanslı tayı olarak görmekteyim. İyi durumu devam eden Hard Gold, atımızın öncelikli rakibi olacaktır. İyi bir gün ve bol şanslar dilerim....

2-10-4-6-8-3-9
8-5-9-4
7-3-2-10-8-5
4-2-3-6-5
2 tek TEZCANLI
3-6

Haberin Devamı
YORUM YAZ