MENÜ

Bursa at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

Cuma Bursa at yarış programı... Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

Bursa at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

28 Nisan Cuma Bursa at yarış programı... Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

KINOWA gönülleri alır

1.AYAK:Son üç yarışında 6 boy - 3 boy - 15 boy startta kaldığı için tam randıman veremeyen KARAPANTER, onlardan önceki yarışında da 7 boy kalmasına rağmen kazanmasını bilmişti. Bahsettiğim son üç yarışının biri GRUP, biri de Kısa Vade. Safkanı kısa süre geriye almışlar, muhtemelen bu sıkıntısını gidermek içindir, gidermişlerse tatlı bir süprizle altılı ganyana başlatabilir, favorimdir. Rakip gördüğüm ilk isim YILDIZABAKAN. At o kadar iyi koşuyor, geliyor birileri moralini bozuyor gidiyor, ki son üç yarışında moralini bozan atlara baktığımızda ‘’OSMAN DEDE, OVA, AHMİN’’ gibi çok formda isimler, dolayısıyla Hand16 bu yarışta isyan etme şansı yüksektir. İRFAN ve GÖRÜNTÜ ikilisi için ise fazla söze gerek duymuyorum, atların performansları ortada, koşunun ortak favorileri olması da normal durum. Son startını hem 6.5 ay aradan sonra hem de yamak 0 aprantiyle koştuğu için önemsemediğim, bir nevi buranın provası olduğunu düşündüğüm BALTACI, formunda önemli gelişmeler olduğunu aşikar şekilde belli eden ÖZDAMAR, hem kendisi hem ekürisi mesafe tutan atlar olduğu için karşıma almak istemediğim BURAKŞAH, bütçeler dahilinde değerlendirilmesi gereken diğer atlardır.

2.AYAK:AKİLTAY ile ARHANBEY’in ilk startları tatminkardı, yarış görmenin tecrübesiyle daha iyi netice elde etmeleri yüksek ihtimaldır. GONCANUR, her geçen gün daha iyi duruma geliyor, bu kez 50 kilo ona ciddi avantaj sağlayacaktır. Uzayan 100 metre mesafede daha rahat koşacağını düşündüğüm HACİVAT ile kapalı kutu CÖMERT ÇOCUK ikilisi de yeri olan okuyucularımıza diğer ilavelerimdir.

3.AYAK:Ah ÇÖLALAN RÜZGARI ah.. Ne vardı son yarışını bir aksiyonla kaynetmeseydin. Altılı, çifte, sıralı ikili bir dünya oyunum vardı. Böyle durumlarla sık karşılaşıyorum ve çok sinirleniyorum. Kayıptan bir at yakalıyorum (köşemde ve tahminimde sizlerle hep paylaşıyorum) , at çok cazipken kıl payı kaybediyor, ki kayıpken değerli olur, ardına çıkışa geçiyor. Hala söylerim 6 ay önce İstanbulda favori MÜRTECİZCAN’la 20 bin veren altılı, sonda 41.25 ganyanlı PEXUSS’un aksiyonla kaybedip belki de Türkiyede 2 ya da en fazla 3 kişinin bileceği direkten döndüğüm ,1 ay ruh gibi gezip kendime gelemediğim o günki gibi. Sonra at çıktı iki tane üst üste kazandı. Neyse diyorum PIN UP, ŞUBAR, RAZİYE ANA diğer şanslı gördüğüm atlardır.

4.AYAK:Son yarışında ters mesafeden dolayı kaza kurşunu yaşayan kısa ve orta mesafeli kum yarışlarının Şampiyonu KİNOWA, o gün kırdığı gönülleri, çok formda rakiplerini geride bırakarak alacaktır, bankom.

5.AYAK:GRUP 1 galibi ‘’ADAKARASI’’ nın anneden kardeşi ASHRAQA, mükemmel durumdaki WRITE TO ELLIE, Kartepede tutmayan, iki yarışınıda Bursada kazanan NYMPHDORA, ters at PAN VICTORY öne çıkardığım atlardır.

6.AYAK:Grubun bir tık üzerinde olduğunu düşündüğüm URLA DESTANI, kazanmaya yakındır. Aradan sonra yarış görüp eksiklerini kapatan OĞLUM KAYRA ile kaba kuma ilk kez çıkacağı için soru işareti olan SHEISBESH rakip önerilerimdir.

9,10,5,6,4,3,2 // 1,2,8,3,4 // 4,6,1,2 // 2 // 7,2,3,4 // 1,2,3

Haberin Devamı
YORUM YAZ