MENÜ

Beşiktaş'ta Aboubakar sevinci

Beşiktaş’ın önceki günkü idmanında bileğinden yaşadığı sakatlık sebebiyle çalışmayı yarım bırakan Vincent Aboubakar’da korkulan olmadı. Yıldız futbolcunun, dünkü antrenmanın tamamında yer alması, teknik ekibi sevindirdi.

Beşiktaş'ta Aboubakar sevinci

Spor Toto Süper Lig’de 29. hafta maçında yarın Başakşehir’e konuk olacak Beşiktaş, bu mücadelenin hazırlıklarına dün sabah yaptıkları antrenmanla devam etti.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenmanda futbolcular, taktik ve kondisyon çalıştı. Takım halinde yapılan ısınma koşuları ile başlayan antrenman, istasyon koşuları ve açma ile germe çalışmasıyla devam etti. 5’e 2 pas çalışmasının ardından yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışmaları ile günün tek antrenmanı sona erdi.

Başakşehir’de sahada olacak

Siyah-Beyazlılar’ın önceki gün yaptığı antrenman sırasında sakatlanarak çalışmayı yarıda bırakan takımın 9 numaralı golcüsü Vincent Aboubakar’dan müjdeli haber geldi. İdmanda ayağı burkulduğu için çalışmayı yarıda bırakan Vincent Aboubakar, dünkü antrenmanın tamamında yer aldı. Başakşehir’le oynanacak kritik karşılaşma öncesinde Aboubakar’ın önemli bir sorununun bulunmaması teknik direktör Şenol Güneş’i sevindirdi. Tecrübeli hocanın, oyuncusuna yarın Fatih Terim Stadı’nda oynanacak mücadelede forma vereceği bildirildi. Kara Kartal’da Başakşehir hazırlıkları, bugün saat 18.00’de yapılacak antrenmanla sona erecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ