MENÜ

Şenol Güneş: 'Aman dikkat!'

Güneş, oyuncularına, ligde son 6 haftada karşılaşacakları rakiplerine sezonun ilk yarısında 7 puan kaybettiklerini hatırlatıp ekledi: "Her ihtimali göz önünde bulundurmak zorundayız. Son virajda daha dikkatli davranıp sonrasında şampiyonluğu doyasıya kutlayacağız."

Şenol Güneş: 'Aman dikkat!'

Süper Lig’de 28. haftayı 64 puanla zirvede tamamlayan Siyah-Beyazlılar’ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, bitime 6 hafta kala oyuncularına uyarılara devam ediyor. Başakşehir’in 7 puan önünde adım adım şampiyonluğa yürüyen oyuncularını dünkü idman öncesinde etrafına toplayan başarılı teknik adam, son 6 haftada karşılaşacakları rakiplerine sezonun ilk yarısında tam 7 puan kaybettiklerini hatırlattı.

Tecrübeli çalıştırıcı, “Ligde üst üste ikinci şampiyonluğu yaşamaya oldukça yaklaştık. Ancak matematiksel olarak kesinleşmediği sürece ayaklarımız yere sağlam basmaya devam edecek. Aman dikkat beyler. Her ihtimali göz önünde bulundurmak zorundayız. Önümüzde zorlu bir Başakşehir karşılaşması var. Son virajda daha dikkatli davranıp sonrasında şampiyonluğu doyasıya kutlayacağız. Bu süreçte herkes üzerine düşen görevi eksiksiz yapmalı” diye konuştu.

Başakşehir’le ilk maç berabere

Siyah-Beyazlılar, Süper Lig’de kalan maçlarda karşılaşacağı rakiplerinden Başakşehir’le 1-1 ve Fenerbahçe’yle de 0-0 berabere kalmıştı. Bursaspor’u 2-1, Osmanlıspor’u 2-0 ve Gaziantepspor’u da 1-0 yenen Kartal, Kasımpaşa’ya da 2-1 kaybetmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ