MENÜ

Mehmet Demirkol: Beşiktaş'ta başka yıldız yok!

Usta yazar Mehmet Demirkol, Ntvspor'da yayınlanan 'Spor Servisi' adlı programda, spor gündemini değerlendirdi.

Mehmet Demirkol: Beşiktaş'ta başka yıldız yok!



Usta yazar Mehmet Demirkol, spor gündemine dair değerlendirmeler yaptı. Demirkol, Başakşehir-Fenerbahçe maçını değerlendirerek sözlerine başladı.

İşte Demirkol'un değerlendirmeleri:

Abdullah Avcı, kullanılan faulün mesafesinden önce Emre Belözoğlu'nun neden orada faul yaptığıyla uğraşması gerekiyor. 'Neden Ozan'a sürekli dalıyorsun?' demeli.

Advocaat'ı bir dönem Obradovic'le yan yana koymuştuk. Obradovic, sadece kendi takımını ezbere bilmiyor, rakibin teknik direktöründen daha iyi rakibi biliyor. Advocaat hiçbir şey bilmiyor. Kendi oyuncusunun adını bilmiyor, kim kart cezalısı onu bilmiyor. Hollanda Ligi'ni çok seyrettiği için belki burayı bilmiyordur.

Advocaat ile Abdullah Avcı arasında çok ciddi bir fark var. Bu kadar probemli bir Başakşehir'e karşı bu kadar geride oynamak çok yanlış. Kaleci titriyordu.

BEŞİKTAŞ HAKKINDA...

Beşiktaş'ın ayakta durmasını sağlayan mühendisi... (Şenol Güneş). Bu takımın yıldızı Şenol Güneş'tir. Başka birisi değil aramayın içerisinde. Quaresma'yı, Babel'i ve Talisca'yı aynı anda oynatabilen başka bir teknik adam olmaz.

GALATASARAY HAKKINDA...

Konuşanlar içerisinde hiç hakaret yok. Başkanla ilgili herhangi bir şey yok. İnşaat kısmında Galatasaray yönetimi çok iyi ancak top oynanması lazım burada. Fenerbahçe maçında çok iyi oynadık denmiş soyunma odasında. Kulüpler yalanlama yayınlarlar ya, hemen bu haberle ilgili yalanlama yayınlanamaları lazım!

Haberin Devamı
YORUM YAZ