MENÜ

Deportivo - Real Madrid maç sonucu: 2-6

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 34. haftasında deplasmanda Deportivo ile karşılaşan Real Madrid rakibi 6-2 yendi. Real Madrid, şampiyonluk yarışında averajla Barcelona'nın arkasında ikinci sırada kalmaya devam etti.

Deportivo - Real Madrid maç sonucu: 2-6

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 34. haftasında deplasmanda Deportivo ile karşılaşan Real Madrid rakibi 6-2 yendi. Real Madrid, şampiyonluk yarışında averajla Barcelona'nın arkasında ikinci sırada kalmaya devam etti. Emre Çolak maçta 90 dakika sahada kaldı.

Real Madrid, karşılaşmanın 1. dakikasında Alvaro Morata'nın golüyle 1-0 öne geçti. Real Madrid, 14. dakikada James ile farkı 2'ye çıkardı. Deportivo 35. dakikada Andone ile skoru 2-1'e getirip takımını ümitlendirse de 44. dakikada Lucas Vazquez ile 3. golü bulan Real Madrid, ilk yarıyı 3-1 önde kapattı.

Real Madrid ikinci yarıda, James (Dk. 66) ve Isco (Dk. 77) ile bulduğu gollerle skoru 5-1'e getirdi. 84. dakikada Deportivo'da Joselu'nun attığı gole 3 dakika sonra Casemiro ile karşılık veren Real Madrid sahadan 6-2 galip ayrıldı.

Puanını 78'e çıkaran Real Madrid, geçen hafta oynanan El Clasico karşılaşması sonunda liderlik koltuğuna oturan Barcelona'yı averajla 2. sıradan takip etmeyi sürdürdü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ