MENÜ

Bakırköy'de mini Olimpiyat

Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde gerçekleştirilen ücretsiz kurslarda yetişen çocuklar 23 Nisan Bayramı’nı spor ile kutladılar.

Bakırköy'de mini Olimpiyat

Bütün yıl içerisinde Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde gerçekleştirilen ücretsiz kurslarda yetişen çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Şenliği etkinliklerinde 23 Nisan Bayramı’nı spor ile kutladılar.

Bakırköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Şenliği'ni bir çeşit mini bir olimpiyata dönüştüren çalışmasına, 6 branşta yaklaşık 800 sporcu katıldı.

Bakırköyde mini Olimpiyat


Şenliğin Bakırköy Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda yapılan açılış törenini Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu: Bakırköy Belediyesi olarak her zaman sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını yetiştirmeye devam edeceğiz. Ufku hür, vicdanı hür, bayrağına, ülkesine ve Atasına sahip çıkan çocuklarımızın hepsini tebrik ediyorum diyerek başlattı.

Bakırköyde mini Olimpiyat


Futbol turnuvasının küçükleri ile ünlüler takımı karşılaşırken, kapanış töreninde bütün branşlarda dereceye giren tüm takım ve sporculara kupa ve madalyaları verildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ