MENÜ

Yılmaz Vural'dan Tudor ve Advocaat hakkında flaş sözler!

Göztepe teknik direktörü Yılmaz Vural, Galatasaray'ın Hırvat çalıştırıcısı Igor Tudor hakkında sert sözler söyledi. Tudor'un futbolcularla kavgalı olduğunu belirten Vural, "Tudor Galatasaray'ın hocası değil" yorumunu yaptı. Başarılı hoca Advocaat için ise "Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar" dedi.

Yılmaz Vural'dan Tudor ve Advocaat hakkında flaş sözler!

Radyospor'a açıklamalarda bulunan Yılmaz Vural, Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor hakkında; "Galatasaray Tudor'a sabrecek bir camia değil. Allah aşkına Tudor nedir? 38 yaşında Karabükspor'u kümede mi bıraktı? Karabükspor'da koşan ve mücadele eden bir takım oluşturdu. Tudor Galatasaray'a geldiği zamandan bu yana, değişik değişik şeyler yapıyor. Yeni icatlara gerek yok. Tudor'un deneyimi yok! Bütün oyuncularla kavgalı, prensip ve disiplin diye oyuncularla bağlarını kopardı. Hocalığını tartışamam beraber çalışmadım. Fakat Tudor Galatasaray'ın hocası değil" açıklamasında bulundu.

'Ülkemiz gerçek anlamda 3. büyüğü kazandı'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Şenol Güneş'e teşekkür mesajı gönderdiğini ifade eden Vural, "Lyon mağlubiyeti sonrasında Şenol Güneş ve Fikret Orman'a mesaj attım. Teşekkür ettim, Türkiye'ye güzel şeyler yaşattılar. Hani derler ya, "Mağlup olsa da galiptir bu yolda" Futbol zevkini bizlere yaşattılar. Beşiktaş doğru yolda. Fenerbahçe ve Galatasaray arasına Beşiktaş'ı sokmuyordu ama bu tabloyla ne mutlu ülkemiz gerçek anlamda 3 büyük takımı kazanmış oldu. Başkan ve teknik adamı tebrik ediyorum" açıklamalarında bulundu.

Beklenen oluyor! Wesley Sneijder...

'Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, Advocaat'ı kovdular! Bizler doğru insanlar değiliz'

Advocaat hakkında ise tecrübeli hoca, "Advocaat'ın açıklamaları takımı olumlu etkilemiş ki şu anda 2. sıraya adaylar. Advocaat Avrupalı ve düşündüğünü söylüyor. Biz her şeyi saklarız. İnsanların duymak istediklerini söyleriz. Bizler doğru insanlar değiliz. Adam her şeyi söylüyor yalan mı? Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, Advocaat'ı kovdular. Zaten kendi de mutlu olamadı. Doğru söyleyeni eleştirmek sadece bizim ülkemizde olmalı. Ben de bütün doğruları söylesem çalışamam. O kadar eksik var ki. Başkanların tavırları, 3-4 oyuncunun hocayı nasıl götürdüğünü biliyoruz. Türkiye'de her şey değişmeli, herkes işini yapmalı. Samimiyetle söylüyorum, Türk futbolunda orta oyunu oynuyoruz. Gerçekleri söylediğin zaman kötü adam oluyorsun. Türk futbolu kendini yenilemeli, fikrini değiştirmeli, dernekler statüsünden çıkmalı, kulüpler denetlenmeli, kulüpler birliği bütün takımları kapsamalı. Bana göre TFF 1. Lig, Süper Lig'den daha iyi bir lig. Heyecan var, ne düşecek takım belli, ne de yükselecek takım belli" ifadesini kullandı.

Mehmet Ekici'den olay sözler: Fenerbahçe'nin güçlenmesini istemediler!

'TFF'de görevlere yakışmaz mıyım? Gel derlerse talibim!'

Türk futbolunu kısa zamanda Avrupa seviyesine getireceğini belirten 63 yaşındaki teknik direktör, "Yabancı dilim var, iki üniversite bitirdim, TFF'de görevlere yakışmaz mıyım? Uzaydan birisini getireceksiniz. Fakat Türkiye'de işler istediğiniz gibi olmuyor. Birileri sizi aday gösterirse olursunuz. Yılmaz gel derlerse göreve talibim. Türk futbolunu kısa zamanda Avrupa seviyesine getiririm. Çünkü ben tarafsızım. Ne Fener ne Galatasaraylıyım . Biz hiçbir takımı tutmadan özgürlüğü seçtik ve bunun bedeli ağır oluyor" diyerek sözlerini tamamladı. (Ajansspor)

Mehmet Demirkol: Emre Belözoğlu artık başka bir varlığa dönüşmüş!

Haberin Devamı
YORUM YAZ