MENÜ

‘Sakın küsme Castillo!'

Yedek kaldığı için morali bozulan Kolombiyalı futbolcuyla, Ersun Yanal özel bir görüşme gerçekleştirdi. Tecrübeli hocanın, “En kötü olduğun dönemde bile seni oynattım. Kalitene güveniyorum. Sakın küsme” dediği öğrenildi.

‘Sakın küsme Castillo!'

Antalyaspor maçında teknik direktör Ersun Yanal’ın sürpriz bir şekilde kulübeye çektiği Fabian Castillo’nun, bu haftaki Gençlerbirliği mücadelesinde de ilk 11’de olması beklenmiyor. Rodallega ve N’Doye’un performansından çok memnun olan Yanal, bu ikiliyi bozmayı düşünmüyor. Yaşanan bu gelişmeler Castillo’nun moralini bir hayli bozarken, Ersun hoca duruma hemen el koydu. Kolombiyalı futbolcuyla özel bir görüşme yapan tecrübeli çalıştırıcının, “Antalya maçında taktiksel olarak bu değişikliği yaptık. En kötü olduğun dönemde bile seni oynattım. Kalitene güveniyorum. Sakın formaya küsme! Sadece takım içindeki rekabete odaklan. Burası büyük bir kulüp ve herkes oynamak ister. İdmanlarda istekli olduğunu görmek istiyorum” dediği öğrenildi.

Kadroyu bozmayacak

Antalyaspor karşısında 3-0 kazanan kadronun hemen hemen aynı şekilde Gençlerbirliği önünde de sahaya çıkacağı öğrenildi. Sadece cezası biten Onur Kıvrak, Esteban’ın yerine kaleye geçecek. İleride Rodallega-N’Doye ikilisi oynayacak, onları gol bölgesinde Olcay ve Yusuf Yazıcı destekleyecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ