MENÜ

İstanbul At yarış tahminleri-Tolgahan İmal'ın yorumları

İstanbul At yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal Günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

İstanbul At yarış tahminleri-Tolgahan İmal'ın yorumları

İstanbul At yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal Günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

SCIFO ve LEXINGTON FIRE için birincilikle tanışma zamanı

1.AYAK: Başta Foulita olmak üzere birçok başarılı safkan ile aynı anne hattından gelen FLAME GIRL, son yarışında geciken ataklarıyla üçüncü olurken, potoya en diri şekilde giren isimdi. Lehine pist ve mesafede favorimdir. Son yarışını kazanarak şartlı-3 birincilikle maidene veda eden TEMEL REİS ilk ve sert rakibidir. Mütemadiyen iyi koşan ancak kazanmayı başaramayan PAN IDOL, sahalarımızın en eski ve başarılı seyislerinden Seyfo abinin baktığı ve son iki birinciliği öncesinde “kazanır” dediği YAĞMURUN FISILTISI bir kez daha şanslı görünmekte. Son yarışında fit durumdaki rakibine diş geçiremeyen KARASÜLO ise ihmal edilmemelidir.

2.AYAK: Yeni sezona iyi başlayan METECİK, bu pist ve mesafelerde sayısız başarısı bulunan bir safkan. Son yarışında pistin en dışından biraz da geciken ataklarıyla ikinci olurken oldukça tatminkardı. Bu kez biraz daha iyisini yaparak kazanabilir. Kısa mesafelerde etkili sprintiyle sonuç alabilen ŞAHİN TEPESİ, kısa ama güçlü sprintiyle İLGİLGE, yeniden Halis Karataş ile buluşan CANKURTBEY, gördüğü yarışlar sonrası istenilen seviyeye ulaşan BİÇER ve pist ayırt etmeyen BAŞPEHİLVAN ise kuponlarda bulunmasını şiddetle önereceğim diğer isimlerdir.

3.AYAK: Her fırsatta be denli klas bir aygır olduğunu dile getirdiğim Victory Gallop’un istikrarlı temsilcisi SCIFO, maiden yarışlarındaki tabelaları artından son katıldığı Handikap-16 mücadelede ikinci olarak dikkat çekmesini bildi. Yeniden hedef düşürerek maiden koşacak olan safkanın, artan kondisyonuyla birincilikle tanışmasını bekliyorum.

4.AYAK: Yarış hayatını yakından takip ettiğim yetenekli kısrak Gülüvar, özellikle uzun mesafeli kum yarışlarında üstün performanslara imza atmıştı. Temsilcisi DESiRE ise annesi kadar olmasa da başarılı yarışlar sergilemekte. Etkili sprintiyle bir kez daha kazanabilir. Uyumlu ve yetenekli aprantisi Danyal Kaya idaresindeki SİGNORA, kısa ara sonrasında yarış gören SARAYCARİYESİ, son yarışını kolay kazanan YÜKSEK UÇUŞ, Adana’da beklentilere karşılık veremeyince İstanbul’a dönen TETINA ve takibimdeki BURCUSULTAN ise sırasıyla devreye gireceğini düşündüğüm kısraklardır.

5.AYAK: Güçlü pedigrisiyle dikkat çeken LEXINGTON FIRE, yarış yaşamına üç yaşında ve çok etkili bir yarışla başladı. Koştuğu tek yarışında tecrübeli rakipleri arasında ikinci kalan safkan, nazarımda kazanmış kadar başarılıydı. Çok daha iyi kondisyonda ve tecrübesiyle katılacağı bu koşuda, yine usta jokeyinin tercihine mazhar olmuş durumda. Bu koşuyu kazanarak daha üst guruplara göz kırpacağı kanaatindeyim.

6.AYAK: Düzlüğe lider çıktığı koşularında rakiplerine direnerek potoya uzanabilen CRAZY SLAND, uzun sprint kabiliyetiyle ALLSHANTI ve lehine mesafede BÖRTEÇİNE ve kuvvetli sprintine güvenen BELEKİ dörtlüsünü öncelikle düşünelim. VİRA VİRA, AYZA ve EL SUENA ise imkanlar elverdiği takdirde ilave edilmesini önereceğim isimlerdir. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 2.3.5.4.6 ) ( 8.4.3.2.6.1 ) ( 5 ) ( 3.2.4.5.6.1 ) ( 4 ) ( 1.3.4.10.5.6.8 )



Haberin Devamı
YORUM YAZ