MENÜ

Galatasaray'da bomba sözler: Volkan Demirel bizi kurtardı!

Igor Tudor’u eleştiren ve Fenerbahçe’nin oynamalarına izin verdiğini söyleyen Galatasaraylı yöneticiler ilginç bir saptamada bulundu. “Taraftarın gündemi Volkan Demirel’di. Yoksa maç sonunda daha farklı tepkiler olabilirdi” yorumunu yaptılar.

Galatasaray'da bomba sözler: Volkan Demirel bizi kurtardı!

Fenerbahçe yenilerek kötü gidişata “dur” diyemeyen ve Avrupa kupalarına katılma iddiasını bile zora sokan Galatasaray’da teknik direktör Igor Tudor’un koltuğu sallantıya irerken, şimdiden gönderilmesi konuşulmaya başladı.

Fenerbahçe karşısında Riekerink dönemindeki gibi 4-2-3-1’i dönen, kendisine isyan bayrağı açan isimlere şans veren ve bir anlamda futbolcuların istediğini yapan Tudor’un oyun içindeki hamleleri taraftarlar kadar yöneticileri de bir hayli kızdırdı.

Sarı-kırmızılı yöneticiler, Josef De Souza’nın 90+1’deki golüyle büyük bir yıkım yaşarken, bunda Hırvat teknik adamın hamlelerinin büyük rolü olduğunu düşünüyor.

Galatasaray'da Tudor depremi!

Galatasaraylı idareciler 3 noktada Tudor’a yüklendi:

1. Bruma’nın çıkması doğru değildi. O çıktıktan sonra Fenerbahçe gelmeye başladı.
2. 78. dakikada oyuna giren Eren geç alındı. O sahada yokken gelen kenar ortalar o yokken gelmemeye başladı.
3. 90. dakikada yapılan Tolga-Josue değişikliği büyük hataydı. Tolga sahada olsa Souza’yı o karşılayacaktı.


Maçtan sonra kendi aralarında değerlendirme yapan sarı-kırmızılı idareciler, tüm eleştirilere rağmen, “Fatih Terim veya Lucescu gibi kimsenin itiraz etmeyeceği bir isim gelecekse gelsin, yoksa yeni bir maceraya gerek yok. Tudor’la devam edelim” dedikleri ortaya çıktı.

Üstelik Galatasaray’ın iyi oynamadığı, Fenerbahçe’nin oynamalarına izin verdiğini dile getiren sarı-kırmızılılar, “Doğru dürüst pozisyonuz bile yok. Bu futbol kimseyi yanıltmasın. Riekerink dönemindeki kronik sorunlar da böyleydi” derken, en ilginç tespit de Volkan Demirel konusunda oldu. Galatasaraylı yöneticiler, “Taraftarın gündemi Volkan Demirel’di. Yoksa maç sonunda daha farklı tepkiler olabilirdi! O bizi kurtardı” ifadesini kullandılar.

Volkan Demirel, derbide sarı-kırmızılı taraftarların hedef tahtasındaydı.

Kaynak: Skorer

Mathieu Valbuena, Galatasaray'ı takibe aldı

Haberin Devamı
YORUM YAZ