MENÜ

Başakşehirli futbolcuların cezası belli oldu

PFDK, Çaykur Rizespor maçı sonrasında kameramana saldıran Başakşehirli futbolcular hakkındaki kararını verdi. PFDK, Volkan Babacan'a 1 maç, Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan'a 5 maçlık (toplam 11 maç) ceza verdi. PFDK, ayrıca Emre Belözoğlu'na 50 bin TL para cezasına çarptırdı.

Başakşehirli futbolcuların cezası belli oldu



Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, PFDK, Medipol Başakşehir futbolcuları Volkan Babacan'a 1 maç, Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan'a ise 5 maç müsabakalardan men cezası verdi. PFDK, ayrıca Emre Belözoğlu'na 50 bin TL para cezası verdi.

Volkan Babacan, 1 maçlık cezasını hafta içinde Fenerbahçe ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçında çekecek. Beşiktaş maçında sahada olacak.

Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan'ın kaçıracağı maçlar:

Fenerbahçe (Ziraat Türkiye Kupası)
Beşiktaş
Antalyaspor
Gençlerbirliği
Fenerbahçe (Ziraat Türkiye Kupası)

Başakşehirli futbolcular gazetecilere saldırdı! İşte o görüntüler!

TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre verilen cezalar şöyle;

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Sporcusu EMRE BELÖZOĞLU'nun, 22.04.2017 tarihinde oynanan ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasında, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 50.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Anılan müsabakada MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Sporcusu VOLKAN BABACAN'ın, basın mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Anılan müsabakada MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Sporcusu UFUK CEYLAN'ın, basın mensubuna yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 5 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Anılan müsabakada MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Sporcusu YALÇIN AYHAN'ın, basın mensubuna yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 5 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir.

Volkan Babacan Ay-Yıldızlı formaya hasret kalabilir

Haberin Devamı
YORUM YAZ