MENÜ

Şanlıurfaspor at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

24 Nisan Pazartesi Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

Şanlıurfaspor at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

24 Nisan Pazartesi Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

CESARET risk edilebilir

1.AYAK:Genel puanlamanın sürpriz safkanlarından YALAZBEYİ, ilk startında Şanlıurfa’nın kurnazlarının dilindeydi, Adana’ya benim kulağıma kadar geldi, ne oldu ellerinde patladı. Aslında at makinadan çok iyi çıktı tempoyu da koydu, ama hiç mücadeleye giremeden yavaşladı, ya depar kısmını yüksek yaptığı için gücü kalmadı, ya da yarış öğretildi, neyse diyelim ilk şansı veriyorum. Burada yarış gören atların hepsi 1000’de koştu, en iyi dereceyi MEHAZE, 1.15.06 ile gerçekleştirdi, yarış görmenin tecrübesiyle daha da üzerine koyması yüksek ihtimal olup rakip gördüğüm ilk isimdir. İlk yarışında özellikle padoğunu çok beğendiğim GÜRLERBEY’in hem o yarışından sonraki işlerini incelediğimde çok bariz şekilde kendi geliştirmiş gözükmesi, hem Ferit’in tercihi, hem de attan dilbağının çıkartılması onu önlere koymama vesile olup, ilk yarışı fena olmayan bu kez apranti yerine jokey bindirilen ÖZDURANINOĞLU, her ne kadar aprantisi henüz yamak 0 olsa da tay yarışlarında 50 kilonun çok ciddi avantaj sağladığını (en yakın örneği 2 gün önce Ankara’daki GEÇGELANA) düşündüğüm için kardeşimize ilk birinciliğini tattırabilecek SEDAHANIM YAVRUSU, yine ilk yarışında padoğunu çok beğendiğim ve bu kez denenecek dilbağı takısının performansına olumlu katkı sağlama olasılığı doğrultusunda YUSUFUM, diğer şans verdiğim atlardır.

2.AYAK:Yarışa baktığımda ROYAL ASHLEY ile EBU EMİR tempoyu koyacak atlar, EBU EMİR bekleyebilir, ama ROYAL ASHLEY bekleyemez, alamazsa kafayı kazanamaz. ANIZARBOS, ise rakiplerinin diplerinde tehditkar şekilde dolaşmaya devam ediyor, ne zaman kabadayılık yapacak bekliyoruz. HAŞMET’e ise son yarışı kısa geldi, aldanmayın, uzunlarda bambaşka koşar. Ve zaman zaman ters yarışlar yapan SEA HORSE’ıda yamak yarışı olduğu için sona ekleyip kendimi taç’a atıyorum.

3.AYAK:Yazmaya kalksam 7 at yazarım, ama burayı tek atamazsam altılıyı bulamam diğer ayaklardan kısamam. O yüzden aradan sonra üç yarış görüp, özellikle son startında şehrin en formda atlarından BÜYÜKBEREN’e mağlup olurken artık hazırım geliyorum havası veren CESARET’i cesaret edip tek atmak bana en mantıklısı geldi.

4.AYAK:50 kilo olduğu için önce DİŞİBUSEFAL, hemen yanına ilk yarışları tatminkar olan AVRUPALIKIZ ile EDESSA’yı yazıp üçünüde ayırmayacağım. Buradaki tay yarışları belli olmuyor.

5.AYAK:Yine yerim bittiği için rakamsal sıralamam şablondadır diyip son ayağa geçeyim.

6.AYAK:Süratli giden kısa mesafeli yarışları seven FREESIA, bu mesafede olmazsa olmaz OTANTİK, maiden olmasına rağmen sprint mesafesini tutturursa isyan edebilecek ÇAKABEY, düzelen ASİL MAHMUT, ters at KATNISS tuttuğum atlardır.

5,8,2,4,11,6 // 2,4,3,1,7 // 5 // 8,9,7 // 6,8,1,12,3,4 // 8,6,10,12,2,9

Haberin Devamı
YORUM YAZ