MENÜ

Bursa at yarış tahminleri-İsmet Demir'in yorumları

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

Bursa at yarış tahminleri-İsmet Demir'in yorumları

24 Nisan Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

LAMAZİ GOGO MİNDA son ayaktaki tekim

1.AYAK: Her geçen gün iyi duruma gelen yetenekli tay KING POWER(6), uygun kilosuyla ilk şans verdiğim isimdir. En az kendisi kadar iyi duruma gelen ekürisiyle birlikte yarışacak olan ÖMER COPPER(7), sonlarda yapacağı kuvvetli ataklarıyla birinciliğe ortak olabilir. Kısa ara sonrası idmanlarına hız veren WASAHOF(5) ile seri safkan CAMPS BAY(1) üst sıralar için mücadele ederler. Son startını potada kaybeden ŞAHDAMAR(9) ile geçen koşusunda sentetikten etkilenen CHECK OR RAISE(8) ikilisi üst sıraları zorlarlar. GOLIATH(4) ve HARMANDALI(3) ikilisi sürpriz.

2.AYAK: Formunu sürekli geliştiren MARMARAY(8), denk rakipler yanında ilk şans verdiğim isimdir. Yine formunda önemli gelişmeler görülen ARCHMAN(7), flaş pilotuyla birinciliğin diğer güçlü adayı olur. Kısa ara sonrası dereceli işler yaparak bu startına noksansız hazırlanan SCHOOL DANCER(6), dinçlikle en ufak bir hatayı affetmez. Adana'da tatminkar bir sezon geçiren ve yarış galobunu İstanbul'da yapan RED ANGEL(1), Bursa pistini yadırgamaz ise üst sıralarda yer bulabilir. YILDIRIM ŞAH(3) ve HERCULES(2) ikilisi sürpriz.

3.AYAK: Her an birbirlerine üstünlük sağlayabilecek kısrakların bir araya geldiği bu sürprize müsait koşuda; sıkı hazırlıklar yapan ŞANSI BOL(3), idmanlarını performansına yansıtması halinde sessizliğini bozabilir, benim favorimdir. Son startında İstanbul sentetik pistinde hiç işlemeyen ASİ KIRTAY(2), hemcinslerinin yanında ikinci şansa sahiptir. İ.H.Ketke ile 2 kez ikinciliği bulunan KÖSTEBEK(4), sonlarda yapacağı güçlü ataklarıyla en ufak bir hatayı affetmez. YEDİİKLİM(6) ve YOLAŞAN(1) koşuda söz sahibi olabilecek diğer kısraklardır.

4.AYAK: Gördüğü yarışlar sonrası tırnağının ucuna gelen EDGARDO(2), pist ve mesafesinde birinciliğin en güçlü adayıdır. KARA ŞİMŞEK(3) ve GRADE BOY(1) ikilisi favorinin hata yapması halinde devreye girecektir.

5.AYAK: Şampiyon CANKARDEŞLER(2) için fazla söze gerek yok. Pist ve mesafe ayırt etmeyen süper safkana koşunun gidiş hattı lehine olduğu için kumun diğer klas ismi YILMABAŞAR(5), sert ve ciddi rakip olacaktır.

6.AYAK: Son ayakta tek olarak önereceğim safkan ise LAMAZİ GOGO MİNDA(10)'dir. Bu safkanın ilk start aldığı 23 Aralık günü Bursa'da idim. Yakından takip ettiğim Runner Cat koşacaktı ve antrenör ekibimizin safkanı idi. O gün bu yetenekli taydan çok olumlu bilgiler aldım. Ufak bir sıkıntısına ve jokeyinin erken yürümesine rağmen LAMAZİ GOGO MİNDA az farkla üçüncülük elde etmişti. Kısa istirahat sonrası mükemmel bir hazırlık dönemi geçiren yetenekli tayın ben kazanacağına inanıyorum ve tek olarak öneriyorum. LAMAZİ GOGO MİNDA ise Gürcü dilinde güzel kız ve Özlenen Gürcü kızı anlamına geliyormuş. Bol şanslar dileğiyle...

6-7-5-1-9-8-4-3
8-7-6-1-3-2
3-2-4-6-1
2-3-1-5
2-5
10 tek LAMAZİ GOGO MİNDA

Haberin Devamı
YORUM YAZ