MENÜ

Başak Eraydın ana tabloya kaldı

Milli tenisçi Başak Eraydın, Rus Alla Kudryavtseva'yı 2-1 yenerek adını ana tabloya yazdırdı.

Başak Eraydın ana tabloya kaldı

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası’nın elemelerinde milli tenisçi Başak Eraydın, Rus Alla Kudryavtseva’yı 2-1 yenerek ana tabloda mücadele etme hakkı kazandı.

Garanti Koza Arena’da toprak kortta gerçekleştirilen mücadelede Başak Eraydın, Rus rakibini 6-4, 4-6 ve 6-2’lik setlerle 2-1 mağlup ederek adını ana tabloya yazdırdı.

Turnuvada 3. kez boy gösteren ve ilk defa ana tabloya kalmayı başaran milli raket, elemelerdeki ilk maçında dün Çek sporcu Tereza Smitkova’yı 4-6, 6-2 ve 7-6’lık setlerle mağlup etmişti.

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası’nda teklerde Rus Alla Kudryavtseva’yı 2-1 yenerek ana tabloda mücadele etme hakkı kazanan milli tenisçi Başak Eraydın, elemeleri geçtiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Başak Eraydın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, son zamanlarda performansının arttığını belirterek, "Kendimi formda hissediyorum. Bugün bu formumu sahaya yansıttığım için mutluyum. Yakın zamanda kazandığım Lale Kupası, uzun zamandır almak istediğim bir şampiyonluktu. O turnuvanın kariyerimde büyük bir etkisinin olduğunu düşünüyorum. Lale Kupası şampiyonluğu, burada gösterdiğim performansı da çok olumlu şekilde etkiledi." ifadelerini kullandı.

Milli tenisçi, sene sonunda ABD Açık sıralamasını yakalayabilmeyi istediğini de sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ