MENÜ

Arena'dan Bernabue'ya dünya derbileri 4k

Futbolseverlerin günlerdir sabırsızlıkla beklediği Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ile El Clasico, 4K teknolojisi ile ekranlara geldi. 19.00’da başlayan görsel şov, günün son saatlerine dek devam etti.

Arena'dan Bernabue'ya dünya derbileri 4k

Süper Lig’in yayıncısı beIN SPORTS, dün oynanan iki dünya derbisini birden 4K teknolojisi ile ekranlara taşıdı.

Ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki düelloyla başlayan futbol saatleri, dünyadaki tüm futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Real Madrid-Barcelona derbisi ile devam etti. Türk Telekom Arena’da Cim Bom’un ev sahipliğinde oynanan derbi, pozisyon kısırlığı nedeniyle futbolseverleri tatmin etmezken, 90 dakikanın 4K teknolojisi ile yayınlanması, ekran başındaki iki takım taraftarına teselli verdi.

El Clasico teselli oldu!

Cristiona Ronaldo ve Lionel Messi önderliğindeki dünya yıldızlarının sahne aldığı El Clasico ise seyir zevki açısından Arena’daki mücadelenin çok daha üstündeydi. Bilindiği üzere Spor Toto Süper Lig’de her hafta bir maç 4K teknolojisi ile ekranlara geliyor. Sezonun ilk yarısında Nou Camp’ta oynanan El Clasico da yine 4K teknolojisi ile yayınlanmıştı.

4K’nın farkı nedir?

Büyük ekranlarda görüntü kalitesinden ödün vermeden yayınları izleme olanağı sağlayan ve HD’den 4 kat daha net görüntü veren 4K teknolojisi, özellikle spor karşılaşmaları ve özel efektler barındıran içeriklerde üstün kalitede akıcı görüntü elde edilmesine olanak tanıyor. Bu teknoloji ile televizyon izleme keyfi en üst düzeye taşınıyor. Yayınları 4K izleyebilmek için sadece kutu değişikliğine gitmek gerekiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ