MENÜ

CANLI SKOR - Real Madrid -Barcelona maçı (skor) kaç kaç?

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin ardından gözler Real Madrid-Barcelona (El Clasico) maçına çevrildi. Şampiyonluk yolunda en kritik karşılaşmalardan biri olan Real Madrid -Barcelona maçı boyunca canlı skoru, Real Madrid -Barcelona maçı (skor) kaç kaç olduğu soruları merak konusu olacak. İşte Real Madrid -Barcelona maçına dair tüm detaylar...

CANLI SKOR - Real Madrid -Barcelona maçı (skor) kaç kaç?

İspanya'da da derbi heyecanı yaşanıyor. La Liga'da maç eksiğine rağmen Barcelona'nın 3 puan önünde yer alan Real Madrid, Barcelona'yu taraftarı önünde yenerek puan farkını açmak istiyor. Barcelona ise Neymar'sız sahaya çıkacak. Barcelona da zorlu deplasmanda rakibini yenerek puan olarak yakalamak istiyor. Real Madrid-Barcelona (El Clasico) maçı saat 21.45'de başlayacak. Real Madrid-Barcelona (El Clasico) maçı boyunca canlı skor ve skorun kaç kaç olduğu merak edilecek.


CANLI SKOR - Real Madrid -Barcelona maçı (skor) kaç kaç?


Real Madrid -Barcelona maçı başlar başlamaz canlı skoru, kaç kaç olduğu an be an haberimizde olacak.

Real Madrid -Barcelona​ canlı skoru: 1-1

Real Madrid -Barcelona​ canlı skoru: 2-3

Maç sona erdi


Real Madrid-Barcelona (El Clasico) hangi kanalda saat kaçta?


Santiago Bernabeu'da bu akşam TSİ ile 21:45'de başlayacak. Mücadele beIN SPORTS'dan canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı-grafikli anlatımı fanatik.com.tr'de olacak.

Gözler onların üzerinde

Eğer Real kazanırsa, şampiyonluk yolunda en büyük engeli aşacak. Barça ise kazanması halinde şampiyonluk iddiasını sürdürecek. Ev sahibinde Varane ve Pepe’nin sakatlığı var, Barcelona’da Vidal ile Rafinha’nın sakatlıkları devam ediyor, Arda Turan’ın durumu belli değil, Neymar ise kırmızı kart cezalısı. Elbette bu mücadelede gözler Real’de Cristiano Ronaldo’nun, Barça’da da Lionel Messi’nin üzerinde olacak. Sezonun ilk yarısında Nou Camp’ta oynanan karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı.

11'LER BELLİ OLDU

REAL MADRİD: Navas, Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modric, Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo

BARCELONA: Ter Stegen, Roberto, Pique, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta; Messi, Suarez, Alcacer

"Real Madrid kazanırsa şampiyon olur"

Karşılaşmaya ilişkin AA muhabirine değerlendirmelerde bulunan İspanyol spor yazarları, mücadeleden galip ayrılması halinde Real Madrid’in şampiyonluğu büyük oranda garantileyeceği görüşünde birleşiyor.

El Pais gazetesinden Eleonora Giovio ve Marca’dan Pablo Polo, evinde oynayacak Real Madrid’in maçın doğal favorisi olduğunu ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Juventus’a elenen Barcelona’nın aksine yarı finale kalan Madrid ekibinin yüksek moralle sahaya çıkacağını vurguladı.

Giovio: "Real Madrid fırsatı kullanmak istiyor"

"Real Madridli futbolcular, maçı alarak Barcelona’ya büyük bir hasar verme fırsatını kullanmak istiyor." diyen Giovio, "Beraberlik durumunda da Barcelona’nın şampiyonluk şansının tükeneceğini düşünüyorum. Kazanması halinde ise sadece şampiyonluk yarışına sadece biraz rekabet getirmiş olacaklar." ifadelerini kullandı.

CANLI SKOR - Real Madrid -Barcelona maçı (skor) kaç kaç


Hafta sonu yapılacak El Clasico’nun öncekilerden farklı olduğunun altını çizen Giovio, "Real Madrid 4 yıldır şampiyon olamıyor ve bu süreçte puan olarak her zaman Barcelona’nın gerisindeydi. Son umut olarak El Clasico maçlarına çıkıyordu. Şimdi durum farklı çünkü önde olan Madrid." değerlendirmesinde bulundu.

Giovio, Real Madrid’in bu sezonki en büyük hedefinin, Şampiyonlar Ligi’ni üst üste kazanan ilk takım olarak tarihe geçmek olduğunu ve lig şampiyonluğunu da kaçırmak istemediğini söyledi.

Polo: "Barcelona kazanırsa şampiyonluk yarışında şansları eşitler"

Bir maçı eksik Real Madrid’in kazanması halinde Barcelona ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkaracağını hatırlatan Polo ise "Barcelona kazanırsa şampiyonluk yarışında şansları eşitler ama pazar günü takım üzerinde çok baskı olacak. Real Madrid daha rahat oynayacak." görüşünü savundu.

Giovio ve Polo, kart cezalısı Neymar’ın yokluğunun Barcelona için önemli bir sorun olacağı konusunda birleşti. Spor yazarları, Brezilyalı oyuncunun Barcelona’nın en formda futbolcusu olduğunu ve Katalan temsilcisinin hücum hattında hız ve kontratak eksikliği yaşanabileceğini, sakatlığından dolayı yaklaşık 4 haftadır forma giyemeyen Arda Turan’ın ise maçta oynama şansının az olduğunu öne sürdü.

CANLI SKOR - Real Madrid -Barcelona maçı (skor) kaç kaç


El Clasico ve Barcelona-Real Madrid'e ilişkin veriler

Real Madrid ve Barcelona, 174. kez La Liga’da karşı karşıya gelecek. Bu zamana kadar yapılan maçlarda Real Madrid’in 72, Barcelona’nın ise 68 galibiyeti bulunurken, 33 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

La Liga’daki maçlarda Real Madrid 282, Barcelona ise 274 kez rakip ağları havalandırdı.

La Liga’daki ilk resmi El Clasico maçı, 17 Şubat 1929’da

Barcelona’daki Ciudad Condal Stadı’nda oynanmış ve karşılaşmayı 2-1 Real Madrid kazanmıştı.

Barcelona, 21 Kasım 2015’te Santiago Bernabeu Stadı’nda oynadığı son El Clasico’yu 4-0 kazandı. Nou Camp Stadı’nda oynanan bu sezonun ilk El Clasico maçı ise 1-1 berabere bitti.

Büyük rekabette 21 gole imza atan Barcelonalı Lionel Messi, en golcü futbolcu konumunda bulunuyor. Real Madrid’de Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun ise 16 golü var.

La Liga’daki gol krallığı yarışında Messi 29 golle ilk sırada yer alırken, onu Luis Suarez (23) ve Cristiano Ronaldo (19) takip ediyor.

La Liga tarihinde en çok şampiyonluk yaşayan kulüpler sıralamasında Real Madrid (32) ilk basamakta yer alırken, Barcelona 24 şampiyonlukla ikinci durumda bulunuyor. Son 10 sezonda ise Barcelona’nın 6, Real Madrid’in 3 ve Atletico Madrid’in 1 şampiyonluğu var.

CANLI SKOR - Real Madrid -Barcelona maçı (skor) kaç kaç


Real Madrid maçını kazanmak zorundayız

Barcelonalı Ivan Rakitic, Pazar günü 21.45’te Madrid’de Santiago Bernabeu Stadyumu’nda oynanacak El Clasico maçı öncesinde La Liga’ya röportaj verdi.

Röportajdan öne çıkan başlıklar şöyle:

Bu maçı kazanmak istiyoruz, zorundayız. Ve oldukça özgüvenle gideceğiz. Son yıllarda, orada çok iyi maçlar çıkardık ve geçen yılki gibi oynamak istiyoruz.

Real Madrid’e tüm saygımla birlikte, en önemli şey, onların ne yaptığından ziyade bizim ne yaptığımız. Kendi seviyemizde oynar ve oyunu kontrol etmeyi başarabilirsek, bence bu maçı kazanmak için büyük bir şansımız var.

CANLI SKOR - Real Madrid -Barcelona maçı (skor) kaç kaç


Kimse zaferler için bizden daha aç değil. Kulübü ve tüm zaferlerini bilerek, daha fazla galibiyet için tamamen hazırız.

4-0’lık galibiyete dair harika anılarım var (geçen yılki deplasman maçı) sadece kazandığımız için değil aynı zamanda bunu nasıl başardığımızla ilgili. Çünkü oldukça üstündük.

Sevilla’da oynarken Madrid’e gol atmak konusunda her zaman yeterince şanslıydım. Şimdi, umarım bunu Barça’yla da yapabilirim. Yine de, kazanmayı topa tek bir kez bile değememeye tercih ederim.

Duran toplar çok önemli olacak. Real Madrid’in bu konuda uzman oyuncuları var ve yoğunluk ve konsantrasyon açısından onlarla eşit ya da daha iyi olmamız gerekecek.

(Neymar) O dünyanın en iyi üç oyuncusundan biri ve oynaması daha iyi olurdu. Ama yine de onsuz da kazanabileceğimizi gösterdik.

Haberin Devamı
YORUM YAZ