MENÜ

Talisca: Lig şampiyonluğunu bırakmayız

Brezilyalı futbolcu, Avrupa Ligi’nde erken havlu attıklarını ancak diğer kulvarda yollarına devam ettiklerini belirterek, “Lyon gibi bir takımı çok zorladık ama şanssızlık bizi penaltılarda bitirdi. Şimdi lige dönüyoruz. Süper Lig şampiyonluğunu kimseye bırakmayacağız” dedi.

Talisca: Lig şampiyonluğunu bırakmayız

Kara Kartal’ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, önceki akşam Lyon karşısında ortaya koyduğu performansla sahanın en başarılı ismi oldu. Genç futbolcunun attığı 2 golle Siyah-Beyazlılar, karşılaşmayı uzatmalara götürdü ancak bu çaba, son 4 için yeterli olmadı.

Karşılaşmanın ardından düşüncelerini gazetecilerle paylaşan Talisca, “Beşiktaş takımı olarak karşımızda kim olursa olsun savaşmak zorundaydık. Lyon gibi bir ekibi çok zorladık ama şanssızlık bizi penaltılarda bitirdi. Ben yine de her şey için takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Herkes formasının hakkını fazlasıyla verdi. Kahramanca savaştık ama olmadı. Adriano ve Gökhan Gönül, sakatlıklarına rağmen oynayarak bizlere güç verdiler. Quaresma, sakatlığı geçmemesine rağmen oynamak istedi ve bu durum bizi kamçıladı. Oynayan ve heyecanı yükselten takım Beşiktaş oldu. Lyon her yönden şanslıydı” ifadelerini kullandı.

‘Fabri, bizleri hüzünlendirdi’

Talisca, penaltıların hepsinin gol olmasının mümkün olmadığını hatırlatarak, “Futbol tarihine bakın, Maradona, Messi ve Torres gibi yıldızlar bile kritik maçlarda penaltı kaçırdılar. Mitrovic ve Tosic şanssız günlerindeydiler. Bu arkadaşlarımıza sahip çıkmalıyız. Fabri, özveri ile oynadı, çok gol kurtardı. Maçtan sonra soyunma odasında onun ağlaması bizleri hüzünlendirdi. Futbolda böyle şeyler maalesef var. Önemli olan geleceğe hedef koymak. Şimdi Süper Lig’e dönüp şampiyonluğu kimseye kaptırmayacağız” yorumunda bulundu. Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ