MENÜ

Galatasaray'da efsane maç yolda

17 Mayıs’ta UEFA Kupası zaferinin 17. yıldönümünü kutlayacak olan Galatasaray’da, 1996-2000 arası forma giyen isimlerle, Drogba, Elmander ve Melo gibi eski yıldızlar arasında maç yapılması planlanıyor. Hocalar ise Terim, Luce ve Gerets olacak.

Galatasaray'da efsane maç yolda

Galatasaray, 17 Mayıs 2000’de Arsenal’i Danimarka’nın Kopenhag şehrindeki finalde penaltılarla devirerek kazandığı UEFA Kupası’nın 17. yıldönümünü bu kez çok farklı kutlayacak. Kendisinden sonra hiçbir Türk takımının yanına yaklaşamadığı bu başarıyı taçlandırmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, efsane bir maça hazırlanıyor.

1996-2000 yılları arasında forma giyen oyuncularla, Drogba, Melo, Elmander gibi eski futbolcular arasında bir karşılaşma ayarlanması için bu isimlere teklif götürüldüğü öğrenildi. Bu takımların teknik direktörlüğünü ise Fatih Terim, Mircea Lucescu, Eric Gerets gibi Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdırmış hocalar yapacak.

Özel tişörtler çıkacak

Başkan Dursun Özbek’in ayrıca o güne dair görüntülerin ekranlarda dönmesi için GSTV’ye talimat verdiği, ayrıca GSStore’da UEFA zaferini hatırlatan özel tişörtlerin basılacağı öğrenildi.

Metin Karabaş


23 Nisan’da Galatasaray'a yenilgi yok

Haberin Devamı
YORUM YAZ