MENÜ

Fenerbahçe Play-Off'ta 8 maçtır yenilmiyor

Fenerbahçe, Obradovic önderliğinde Euroleague’de son 3 yılda oynadığı tüm Play-Off maçlarını kazanmayı başardı. Maccabi ve Real Madrid’i 3-0’la eleyen Kanarya, aynı tarifeyi Panathinaikos’a uygulamaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe Play-Off'ta 8 maçtır yenilmiyor

Fenerbahçe, basketbol tarihinde Avrupa Ligi’nde ilk çeyrek final başarısını 2007-2008 sezonunda Tanjevic’in çalıştırdığı takımla elde etmişti. Sarı-Lacivertliler, Montepaschi Siena’ya iki maçta da yenilerek elenmişti. Zeljko Obradovic’in takımın başına geçmesiyle, son 3 yıldır Play-Off’lara kalan Kanarya, şu ana kadar da bu karşılaşmalarda hiç fire vermedi. Obradovic’le ilk sezonunda Maccabi’yi 3-0’la geçerken, geçen yıl da son şampiyon unvanıyla mücadele eden Real Madrid’i yine 3-0’la evine yollamıştı. Bu sezonki Play-Off’ta da normal sezonu 5. bitirip saha avantajını kaybetmesine rağmen Panathinaikos’u Yunanistan’ta iki kez mağlup edip, tarih yazdı ve Play-Off’taki galibiyet serisini 8’e çıkardı.

OAKA için özel hazırlık

Efsane antrenör Zeljko Obradovic, tüm takımlara, çok zorlu bir deplasman olan OAKA Arena için, oyuncularını özel bir şekilde hazırladı. OAKA Arena’da hem Obra eski takımına karşı kazanamamış hem de Fenerbahçe, tarihinde oynadığı 10 maçta da galibiyet alamamıştı. 20 bin kişilik kapasitesinin üzerinde taraftarın doldurduğu OAKA Arena atmosferini oyuncularına hissettirmek ve hazırlamak adına Obra, tüm antrenmanlarında hoperlörlerden, Panathinaikos taraftarının tezahüratlarını dinletti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ