MENÜ

Mehmet Demirkol: Mitrovic'e sıra nasıl geldi?

Yazarımız Mehmet Demirkol, NTV Spor canlı yayınında Beşiktaş - Lyon maçını değerlendirdi. Demirkol, penaltı atışını kaçıran Mitrovic ile ilgili olarak, "Mitrovic'e penaltılarda nasıl sıra geldi? Fabri bile daha iyi tercih olabilirdi Mitrovic yerine." yorumunu yaptı.

Mehmet Demirkol: Mitrovic'e sıra nasıl geldi?

Yazarımız Mehmet Demirkol, NTV Spor canlı yayınında Beşiktaş - Lyon maçını değerlendirdi.

Demirkol ilk yarının ardından, "Lyon, çok dağıttı bizi, çok geniş alana mahkum ettiler. Bunlar Beşiktaş'ın sevmediği şeyler Şenol hoca bir değişiklik yapmalı gibi duruyor. Oğuzhan'ı değiştirebilir ya da ona başka görev verebilir. Temel problem Oğuzhan ve Atiba'nın birbirinden kopması. Beraber oynamıyorlar. 6'lı baskı var, 6'lı baskıyı kırmamız lazım" dedi.

Demirkol, ayrıca, "Mutlak olarak orta sahadaki altılıyı çözmemiz lazım. Orta sahada sayısal olarak eksik kalıyoruz. 4-6-0 oynuyorlar. Lacazette çok etkili oldu, ilk maçta bu kadar olamamıştı. Talisca çok formda, Bogdanovic gibi bugün, yanıyor. Beşiktaş'ın bu sezon evinde oynadığı en kötü oyunlardan biriydi. Benfica'nın ilk yarısı gibi, neyse ki öyle bir skor yok" açıklamasında bulundu.

Ünlü yorumcu, karşılaşmanın ardından ise şunları söyledi:

"Mitrovic'e penaltılarda nasıl sıra geldi? Fabri bile daha iyi tercih olabilirdi Mitrovic yerine. İlk maçta Fabri'nin hatası skora yazık etti. Beşiktaş'a da yazık etti. Bugün de Fabri'nin performansına yazık oldu. Kendisini affettirmenin ötesine geçti. Fabri iki tane inanılmaz top kurtardı. Beşiktaş'ın da kaçırdıkları var."


(ÖZET) Beşiktaş-Lyon maç sonucu: 6-7

Haberin Devamı
YORUM YAZ