MENÜ

20 Nisan İzmir At yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya

İzmir at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün İzmir at yarış programını değerlendirdi ve sizler için altılı kuponu hazırladı.

20 Nisan İzmir At yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya

20 Nisan İzmir at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün İzmir at yarış programını değerlendirdi ve sizler için altılı kuponu hazırladı.

ŞİRİNYER’de denk güçler

1.AYAK:Koşan atları tek tek uzunca incelediğimde benim mantığıma sadece iki safkan sığdı. Bunlar, ZORLUAT ve CERRAH. ZORLUAT’ın son yarışının çok uzun geldiğini düşünüyorum, bu zamana kadar kazanmış olduğu 10 yarışının 9 tanesi kısa ve orta mesafelerde, bunların 6’sı 1400’de. Bu kez hem pilotu değişti, hem en iyi koştuğu mesafeye döndü, hem de ters ekürisi var. CERRAH, ise Kartepedeki son startında içinden ve dışından çıkan atların makinadan daha seri çıkması sonucu daralan kulvarda arkalarda beklemek zorunda kaldı, tam randıman veremedi, binicisi de 150 civarında enseye bastı, bu atın önde kabullendiği yarışlarda daha başarılı olduğu kanaatindeyim, ki aradan hiç umulmadık bir tavşan anlamsızca yarışı süratlendirirse 2-3’de gidip fişi çekebilir, çünkü grup çok uygun.

2.AYAK:PLEIN CIEL, ilk yarışından beri yakın markajımda, at maidenden çıktı ardına‘’GÜRSOYHAN’ların SİVEREK DİYAR’ların’’ yanında açık yarış koştu,sonra 2.5 aylık tedavi sürecine girip ard arda koşarak formunu bulmaya çalıştı, son yarışında ben ışığı aldım, bu kez azalan 300 metrede dikkat! WRITE TO ELLIE, geçen hafta gövde gösterisi yaptı, 1 hafta içinde formdan düşecek hali yok, ki bu at 1600’de katıldığı iki yarışında da geçilmedi, koşunun haklı favorisi. WEMBLEY FIRTINASI, bu ata ve İstanbuldaki ‘’KILL BILL’’e kardeşim at almak istediği için SATIŞ KOŞULAR’ında niyetlendim, o ara hesapta olmayan sıkıntılar çıktı, vazgeçmek zorunda kaldım, at beni niye almadın diye kızar gibi hem orayı kazandı, hem ardına güzel bir yarış daha yaptı, hem bu iki ata, hem de Bursadaki ‘’SİHİRLİDAĞ’’ a hala niyetliyim, bakalım şartlar neyi gösterecek. KISS ME, 2 hafta önce el oynatmadan kazandı, formda atı karşıma almam, üstelik o yarışına oranla 7.5 kilo daha düştü. MASTER OF THE WIND, bir bakmışsınız gök nurlu, bir bakmışsınız yağmurlu modunda, aman beni ıslatma kızım, sona ekliyorum.

3.AYAK:Tatminkar koşusunun ardından bu kez yarış koşmanın tecrübesiyle kazanmaya oldukça yakın gördüğüm SULTANLAR SULTANI, favorimdir. Ben gözümle görmedim ama İzmirden bir kondüsyoner arkadaşım ilk kez koşacak olan BELÇİM için Salı sabahı ayakları yere değmedi, dedi. Onu da paylaşayım üzerimde kalmasın.

4.AYAK:Yarış uzun mesafede koşulsa YEŞİL YOL’un yanına at vermem, bu mesafede de kazandı ama 5 yarış üst üste uzun koşup şimdi dönecek olması, diğer atlarında benzer mesafelerde iyi yarışları olması içime sinmedi, kapatacağım.

5.AYAK:EL FUEGO, çıkacak tempoyu verecek çekecek gidecek, bu kez bitirmeye yakındır. Verdiği 69 günlük araya rağmen düzenli idmanda olup kusursuz hazırlandığını öğrendiğim
VAROLHAN, dinçlikle rakip gördüğüm tek isimdir.

6.AYAK:Rakamsal sıralamam şablondadır.
7,1 // 6,2,3,7,1 // 6,2 // 4,3,2,1,5 // 2,1 // 8,3,1,2,7,10

Haberin Devamı
YORUM YAZ