MENÜ

Susic'in favorisi Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Aytemiz Alanyaspor’un Bosna Hersekli teknik direktörü Safet Susic, ligdeki şampiyonluk yarışına ilişkin, "Beşiktaş şampiyon olacaktır. Hem ligin en güçlü takımı hem de Medipol Başakşehir’den farklı olarak arkasında önemli bir taraftar desteği var." dedi.

Susic'in favorisi Beşiktaş

AA muhabirine açıklamada bulunan Susic, göreve geldiğinde ilk hedeflerinin ligde kalmak olduğunu belirterek, "Ancak şimdi iştahımız arttı. Sezon sonunda ortalarda olmak istiyoruz. Bu sezon en önemlisi ligde kalmak, sonrasını göreceğiz." şeklinde görüş bildirdi.

Gelecek planlarına da değinen tecrübeli teknik adam, Aytemiz Alanyaspor ile 1,5 yıllık sözleşmesi olduğunu hatırlatarak, "Şimdilik hiçbir yere gitmeyi düşünmüyorum. Kulüp iyi, takım iyi ve şehir güzel." diye konuştu. Yardımcılığını yapan Elvir Baliç’in "geçmişte harika bir futbolcu, şimdi de harika bir antrenör" olduğunu dile getiren Susic, "Milli takımda da 5 yıl beraber çalıştık. Baliç, Türkiye’de çok değer verilen bir isim." ifadelerini kullandı.

Susic, bir dönem Türk futbolunda iz bırakmış Elvir Baliç ve Elvir Boliç gibi şu anda forma giyen Bosna Hersekli futbolcuların Türkiye’de önemli işler yaptığına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Edin Visca üst düzey bir isim. Medipol Başakşehir formasıyla harika işler yapıyor. Hala Türkiye’deki büyük takımlar ya da Avrupa takımları tarafından transfer edilmemesine şaşırıyorum. Atiker Konyaspor’da Riad Bajic, Amir Hadziahmetovic ve Deni Milosevic gibi değerli oyuncularımız var. Özellikle Bajic, bu sezon çok iyi. Ligin en çok gol atan isimleri arasında. Bu isimler bizim için büyük potansiyel."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ