MENÜ

Inter'den Diego Simeone'ye yıllık 10 milyon euro

Hafta sonu Milano derbisinde 2-0 öne geçtiği karşılaşmada ezeli rakibi Milan'la 2-2 berabere kalan Inter'de kulübün sahibi Suning Grubu gelecek sezon transfer çalışmalarını hızla sürdürüyor. İlk hedef kulübün eski oyuncusu Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone'yi takımın başına getirmek.

Inter'den Diego Simeone'ye yıllık 10 milyon euro

Inter'de Suning Grup, Avrupa'yı sallayacak bir takım oluşturma konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimali mucizelere kalan ve yıldız isimleri kadrosuna katmak için "yeni yapılanma" ve "yüksek ücret" kartını kullanan Inter'de ilk hedef Stefano Pioli'nin koltuğunu Diego Simeone'ye teslim etmek.

Oğlu Genoa'da oynuyor

1997'de Inter'e futbolcu olarak transfer olan ve oğlu Giovanni'nin de Genoa'da oynadığı Diego Simeone'nin İtalya'yla iyi ilişkiler içind eolduğu biliniyor.

Yılda 10-11 milyon euro

La Gazzetta dello Sport'taki habere göre; Milano ekibi genç teknik adama yıllık 10-11 milyon euro arasında bir teklif yapacak. Gazete, Inter'in Antonio Conte'ye de teklif yapmayı düşündüğünü ancak kabul edilme ihtimalinin düşük olmasından ötürü fazla ısrarcı olmayacağını yazdı.

Simeone'den yılın transferi! Milli yıldızı resmen...

Haberin Devamı
YORUM YAZ