MENÜ

Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi

Antalyaspor ile Galatasaray arasında transfer pazarlıkları başladı. Güney ekibi, kiralık oynayan Salih Dursun'u bonservisi ile almayı talep, Cim Bom cephesi ise Fenerbahçe'nin de takipte olduğu sol bek Sakıb Aytaç'ı istedi.

Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi

Resmi transfer sezonu yaklaştıkça, kulüpler arasındaki pazarlıklar da hız kazanmaya başlıyor. Galatasaray ile Antalyaspor arasında da şimdiden takas pazarlığı başlamış durumda.

Masada ismi olan oyuncular ise Salih Dursun ile Sakıb Aytaç. İki kulüp arasında pazarlıkların başlamasına neden olan ilk hamle Antalya cephesinden geldi. Kırmızı-Beyazlılar, kiralık olarak kadrolarında bulunan Salih Dursun'un bonservisi ile almak istediğini Galatasaray'a iletti. Cim Bom ise farklı bir teklifle geri dönüş yaptı.

Galatasaray üstünü çizmişti! 10 kulüp sıraya girdi...

Galatasaray'ın transferden sorumlu profesyonelleri, Salih Dursun'u bonservisi ile verebileceklerini ileterek, Antalyaspor'un 25 yaşındaki sol beki Sakıb Aytaç'ı istedi. Güney ekibi, bu takas için bir miktar daha para talep edebileceklerini iletti. Galatasaray kanadı ise "Rakamı netleştirin" diyerek Antalya'ya geri dönüş yaptı.

Fenerbahçe iddiası

İki kulüp arasındaki pazarlıkların ilerleyen günlerde de devam etmesi bekleniyor. 1991 doğumlu olan ve sol bek mevkiinde forma giyen Sakıb Aytaç bu sezon performansıyla dikkat çekmişti. 25 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe tarafından istendiği de ileri sürülmüş ancak bu iddia doğrulanmamıştı.

Mehmet Ali Sabuncu / fanatik.com.tr özel

Galatasaray'da son dakika! Gheorhe Hagi...


Haberin Devamı
YORUM YAZ