MENÜ

Fenerbahçe-Panathinaikos bilet fiyatları? Biletler ne zaman satışa çıkacak?

Fenerbahçe, Panathinaikos deplasmanında üst üste iki maç kazanarak skoru 2-0'a getirdi. Seri şimdi İstanbul'a taşınıyor. Peki Fenerbahçe-Panathinaikos biletleri ne zaman satışa çıkacak? İşte Fenerbahçe-Panathinaikos maçının biletleri ile ilgili son bilgiler...

Fenerbahçe-Panathinaikos bilet fiyatları? Biletler ne zaman satışa çıkacak?

Fenerbahçe-Panathinaikos biletleri'nin ne zaman satışa çıkacağı büyük merak konusuydu. Euroleague Play-Off serisinde Fenerbahçe Yunan ekibi Panathianikos karşısında 2-0 öne geçtiği serinin 3. ve gerekirse 4. maçını Ülker Arena'da oynayacak. Taraftarlar bu karşılaşma öncesi Fenerbahçe-Panathianikos maçının bilet fiyatlarını ve ne zaman satışa çıkacağını merak ediyordu. Fenerbahçe Kulübü'nden biletlerle ilgili açıklama geldi.

Fenerbahçe-Panathinaikos biletleri ne zaman satışa çıkacak?


25 Nisan Salı günü 20:45’te Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da Yunanistan’ın Panathinaikos Superfoods takımıyla oynayacağı Play-off serisi 3. maçının bilet satışı, 24 Nisan Pazartesi günü bugün saat 14:00’te başlıyor.

Önemli uyarı

"Karşılaşmanın bilet satışı, son dönemde yoğun olarak yapılan sahte bilet satışı ve karaborsa bilet satışlarının önlenmesi adına alınan tedbirler kapsamında, yalnızca Fenerbahçe Ülker Sports Arena bilet gişesinden, kişi başı bir bilet alınabilecek şekilde yapılacak, her taraftar 1 bilet alma hakkına sahip olacaktır. Bilet almak isteyen taraftarlarımıza, TC Kimlik Numaralarının yer aldığı kimlik fotokopileri ibrazı karşılığında bilet temini sağlanacaktır. Bu nedenle, bilet almak isteyen taraftarlarımızın yanlarında kimlik fotokopilerini getirmeleri gerekmektedir. Satılan her biletin üstünde, bilet alımı yapan taraftarlarımıza ait isim ve TC Kimlik Numarası bilgisi yer alacak ve bilet alarak salona giriş yapmak isteyen taraftarlarımıza, salon girişinde bilet ve kimlik kontrolleri yapılacak, bilet üzerindeki isim ve kimliği örtüşmeyen taraftarlar içeri alınmayacaktır.

ÖZET: Fenerbahçe - Panathinaikos maç sonucu: 79-61

Fenerbahçe Ülker Sports Arena bilet gişesi, 24 Nisan Pazartesi günü 14:00 – 21:30 saat aralığında açık olacaktır."


Fenerbahçe-Panathinaikos bilet fiyatları


Kat 1: 253 TL (Tamamı kombine olarak satıldığından tükenmiştir)
Kat 2: 154 TL (Tamamı kombine olarak satıldığından tükenmiştir)
Kat 3: 132 TL (Tamamı kombine olarak satıldığından tükenmiştir)
Kat 4: 121 TL (Tamamı kombine olarak satıldığından tükenmiştir)
Kat 5: 110 TL
Kat 6: 99 TL
Kat 7: 88 TL

Haberin Devamı
YORUM YAZ