MENÜ

Adana Demirspor - Giresunspor Canlı

TFF 1. Lig'de hafta heyecanı yaşanıyor. 27. haftada Adana Demirspor evinde Giresunspor'u konuk ediyor. Adana Demirspor - Giresunspor maçını fanatik.com.tr'den canlı/grafikli anlatım ile takip edebilirsiniz.

Adana Demirspor - Giresunspor Canlı

TFF 1. Lig'de hafta heyecanı yaşanıyor. 27. haftada Adana Demirspor evinde Giresunspor'u ağırlayacak. Son 2 lig maçından 1 galibiyet 1 beraberlik ile ayrılan Adana Demirspor'un ilk 6 umutları çok azalsa da devam ediyor. Adana Demirspor, play - off için bu mücadeleden 3 puanla ayrılmak zorunda. 7 maçlık galibiyet serisinin ardından 3 mağlubiyet 1 beraberlik alan Giresunspor geçen hafta zorlu Eskişehirspor deplasmanından 3 puanla ayrılarak morallenmişti. Giresunspor, Adana Demirspor'u da yenerek çıkışını devam ettirmek istiyor.

11'LER BELLİ OLDU

Adana Demirspor: Fevzi Elmas, Göksu Alhas, Oğuzhan Berber, Nikola Raspopovic, Serkan Yanık, Servan Taştan, Mehmet Taş, Mustafa Durak, Alican Karadağ, Leroy George, Mickael Pote

Giresunspor: Eser Altın, Rızvan Şahin, Onur Demir, Özgür Yılmaz, Hüsamettin Tut, Panos Dimitriadis, David Abwo, Recep Aydın, Dodo, Dilaver Güçlü, Özgür Can Özcan



Adana Demirspor - Giresunspor saat kaçta hangi kanalda?

5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak olan Adana Demirspor - Giresunspor maçı yarın saat 17.30'da oynanacak olup TRT Avaz'dan canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca Adana Demirspor - Giresunspor maçını fanatik.com.tr'den canlı/grafikli anlatım ile takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ