MENÜ

Adana At yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

Adana at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için bir altılı kuponu hazırladı.

Adana At yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

15 Nisan Cumartesi Adana at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için bir altılı kuponu hazırladı.

MAHREM seriye bağlar

Yazar: Gökhan Yalçınkaya

1.AYAK: BİLMİŞ KIZ, UÇAN TUMBUL, DİLFİRUZ, ERSEZAR , İSTANBUL YILDIZI, KIRÇELEBİ, BAJARi sıralamamdır.

2.AYAK: Verdiği 4 aylık ara sürecinde tedavisi yapılıp bu yarışa noksansız hazırlanan ve burda düzenli idmanda olan ayağına çabuk safkan SOLO TÜRK, çıkacak tempoyu verecek çekecek gidecek, kendisiyle aynı stildeki (Akdenizli) nin eski at olmadığını düşündüğüm için önde aman aman pres yemeyeceği kanaatindeyim, çift haneli bir ganyanla dinçlikle geçen sene ki beyaz bayrak ayna alt yazılarından bir kesit sunabilir favorimdir. Rakip gördüğüm ilk isim KHOR KALBA’dır. Sebebi an itibariyle Adanaya yağmur yağıyor, DOĞA ANA’ya kesin konuşmak olmaz tabiki ama yarış günüde yağmurlu gözüküyor, bu at geçen sene Ankara’da ağır çimde açık yarış kazandı, yine yağış olursa çok can yakabilir. Sonrasında TORUN CALLAS, tutuyorum, son startı hem eksik olduğu kum pistteydi, hem de kısa aradan sonraydı, ama o gün saha ıslak olduğu için fena koşmadı, bu kez hem daha nefesli hem tüm yarışlarını kazandığı çime dönüyor, dikkat! 4 ay aradan sonra açık yarışta koştuğu son startında sıkıştırılmayan, bana göre asıl hedef burasıdır, vurguladığım isim kalite ERSÖZLÜ, 5 aylık aradan sonra maiden olduğu kumda bir nevi buranın provasını yaptığını düşündüğüm, azalan 7 kiloluk sıkletinin de de dişi at olduğu için kendisini ciddi derecede rahatlatacak uzun düzlük sprint atabilme kapasitesine sahip kızlardan THE FLAMINGO, son dönemde iyi form yakaladığını yarışlarında bariz şekilde belli ettiği için, GÖRÜNEN KÖY KILAVAUZ İSTEMEZ misali üzerine konuşmayacağım FALEZ, yine burdaki birçok ata benzer şekilde 4 ay aradan sonra maiden olduğu kumdaki son startını önemsemediğim çimde Başkentteki yarışlarını hatırlarsak zaman zaman ters koşular yaptığı için karşıma alamam diyebileceğim KUPA ASI, şanslı gördüğüm diğer isimlerdir.

3.AYAK: MISS WINER’a son yarışı uzun geldi, bu kez daha iyi koşacaktır. PISCES, çime ilk kez çıkacak bir görmek lazım. URFA GÜLÜ, geçen sene Ankara ve İstanbulda açık yarış koşmuş bir at, 5 aylık ara sürecinde tedavisi yapılıp, 3’lüye dönmesi beklendi, dinçlikle ters netice elde edebilir. Kazanmış olduğu yarışta göz dolduran yine ilk kez kez çime çıkacağı için bir görelim diyeceğim CHEAT ile verdiği aradan sonra koştuğu her iki yarışını incelersek kazanan atlarla arasındaki farkı 5 saniyeden 66 saliseye indirirken formunda önemli gelişmeler olduğunu gösteren MY FAST BOY diğer şanslı gördüğüm ihtimallerdir.

4.AYAK: ’’BAYHAN’’ ın anneden kardeşi olan ŞEKERSULTAN başta olmak üzere, ÖZHABER’in çocukları CİN HATUN ve ÇÖL HABERCİSİ diğer şans verdiğim taylardır.

5.AYAK: MAHREM bankom.

6.AYAK: DALGACI, VAKURKIZ, AVATAR tutuyorum.

ADANA ALTILIM

7-11-8-2-10-4-1 // 10-2-3-1-13-7-8 // 11-3-13-1-9 // 10-8-2 // 7 // 3-4-1

Haberin Devamı
YORUM YAZ